UBIJAM ZA POGREŠAN POGLED

Autor:

Zabava

25.11.2017

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od nedelje ćemo tako gledati novi ženski lik koji će vedriti i oblačiti zamršenim vezama politike i kriminala, a u pitanju je neustrašiva Jovana, koja u Beograd stiže s jednim zadatkom - da iz Glavnjače izbavi hadži Damjana, mada će se u međuvremenu udružiti i sa opakim Kaluđerom. Ovu zahtevnu ulogu reditelj Dragan Bjelogrlić poverio je Jani Stojanovskoj, mladoj makedonskoj nadi.

RepublikaFoto: Promo foto
Jana Stojanovska

U Makedoniji mi je samo problem to što me svi pitaju šta će se desiti

BRZA NA OBARAČU

- Zaljubljena sam u ženske likove u seriji, ali Jovanu baš obožavam. To je jedna veoma opasna ženska, beskrupulozna i surova. Nema toga što bi stalo između nje i njenog cilja. Ona je revolucionarka, spretna i usmerena, a znamo koliko žena može da bude opasna kad nešto odluči! - počinje Jana razgovor za Srpski telegraf, uz komentar da joj je lik iz serije blizak, ali da je ona blaža jer ipak živi u 21. veku!

Nema toga što bi stalo između moje Jovane i njenog cilja, a znamo koliko žena može da bude opasna kad nešto odluči, kaže Jana Stojanovska

Na pitanje šta je Kirove pajtose toliko uzbunilo, glumica kratko odgovara da ne želi previše da otkriva, ali se po tim reakcijama vidi koliko Jovana uspeva da osvoji svaki prostor i situaciju, ma gde i kada se pojavi.

RepublikaFoto: Promo foto
Jana Stojanovska

- Neće se dvaput pitati da li da ubije nekoga, makar samo zato što ju je krivo pogledao - ističe Jana.

Lepa Jana već je osvojila srca i pozorišne i filmske publike. Potiče iz glumačke porodice, 2007. bila je proglašena za mis Makedonije, a publika je voli i zbog raskošnog glasa.

Odrasla sam u pozorištu i po filmskim setovima

- Roditelji su mi glumci, a i moj deda je igrao prvu glavnu ulogu u prvom makedonskom filmu, pa sam i ja odrasla u pozorištu i po filmskim setovima. Kada bi se u našoj kući reklo "idem na posao", mojoj sestri i meni to je značilo samo jedno - navodi Jana.

LEPTIRIĆI U STOMAKU

Iako je serija snimana i na jari i po debelom minusu, Jana kaže da joj je od svega najteže pao rastanak sa ekipom.

- Želim u budućnosti što više takvih leptira u stomaku i intenzivnu sreću koju osećaš kada radiš ono što te ispunjava. Ne žurim, radim ulogu za ulogom, dajem sve od sebe i nadam se lepim stvarima - poručuje glumica.

Nisam ni sumnjala da će serija biti fenomenalna

Prema njenim rečima, publika u Makedoniji je oduševljena serijom, a muku joj prave samo radoznalci od čijih pitanja "a šta će da bude" teško uspeva da se odbrani.

- Ali ne pričam ništa nikome! Nisam ni sumnjala da će serija biti fenomenalna, ali ono što vidim po reakcijama ljudi, kao i onih u našoj profesiji i van nje, mnogo me raduje - zaključuje lepa Jana.

- Ipak, to će biti verovatno jedina stvar za koju nećemo moći da krivimo Jovanu. Rekla bih da Jovana samo više zapetlja stvari nego što bilo šta raspetlja - zagonetna je Stojanovska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading