(FOTO) LEČIĆEVA ĆERKA SE OGLASILA MORBIDNOM PORUKOM: Curi krv sa svih strana, JAVNOST ZGROŽENA!

Autor:

Zabava

30.04.2021

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lečićeva ćerka objavila šok fotku..

RepublikaFoto: youtube.com
Ćerka Branislava Lečića se oglasila..

Slučaj Branislava Lečića i navodnih silovanja Danijele Štajnfeld i Merime Isaković potresle su javnost i veoma uticale na žrtve i optuženog, ali i na sve ljude u njihovoj blizini.

Niko nije zaštićen od haosa koji je nastao zbog optužnica za seksualno nasilje, duboko je povredio i porodice ljudi koji su direktno uključeni.

Ana Lečić je mlada glumica koja je tek napravila prve korake u svojoj karijeri, ostavila je dobar utisak svojom glumom u filmu “Dara iz Jasenovca” i taman kada su na profesionalnom planu kockice počele da se slažu, vest da je njen otac silovatelj, prenerazio je.

Odmah je stala na njegovu stranu rečima da će pravda biti zadovoljena i istina izaći na videlo. Kako bi se zaštitila od prevelikog pritiska javnosti otišla je na duži odmor u Crnu Goru i odatle podelila fotografiju koja je šokirala društvene mreže.

Na "Instagramu" je podelila morbidnu fotografiju tetovaže na kojoj piše “zub za zub”.

- Nisam osvetoljubiva osoba. Isto ja – piše iznad fotografije, čime je Ana jasno stavila do znanja da svakome treba vratiti ono što ti učini.

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading