(FOTO) POGLEDAJTE FOTOGRAFIJU MILANA IZ "LEPIH SELA": Evo koliko se PROMENIO!

Autor:

Zabava

22.04.2021

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj objavio sliku i sve iznenadio!

Foto: youtube.com/printscreen
Insert iz "Lepa sela lepo gore"...

Prošla su četiri veka od snimanja kultnog dela "Lepa sela lepo gore", a svakodnevno se otkrivaju neverovatni detalji sa samog snimanja.

Nakon što je otkriveno da je ekipa bila u ozbiljnoj opasnosti zbog čega se uključila i vojska, sada je obelodanjeno kako danas izgleda jedan od dečaka koji je imao tu nesreću da raste ratnih devedesetih - "Milan".

Njega je u filmu igrao Admir Šehović, koji još uvek glumi, ali u pozorištu. Zahvaljujući voditelju Slobodanu Šarencu, koji je objavio njegovu sliku na Instagramu, možemo da vidimo kako danas izgleda.

Iako se retko eksponira javno, jednom prilikom je otkrio da mu je u sećanje ostala urezana slika kad Micu Trofrtaljku mora da udari kamenom.

- Snimanje je obustavljeno jer smo čekali da se napravi kamen od gume i zato sam valjda taj rekvizit doživeo kao nešto jako važno pa smo scene više puta ponavljali jer bih ja, nakon što udarim Micu, krenuo da uhvatim kamen plašeći se da će odleteti u provaliju- rekao je svojevremeno Admir.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Admir Šehović u seriji...

Šehović se pojavio i u jednoj epizodi prve sezone "Senke nad Balkanom", gde je tumačio lik ratnog vojnog invalida i prosjaka koji se uglavnom kreće po prostoru Velike pijace, u susedstvu Glavnjače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading