PREMINUO DIKLIĆ! Javnost potresla vest o iznenadnom odlasku glumca!

Autor: Republika.rs

Zabava

21.04.2021

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se crni niz na glumačkoj sceni koju je iznenada napustio još jedan od njih.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Tužna vest

Glumac Damjan Diklić (40) preminuo je danas, a tužnu vest objavila je Biljana Srbljanović koja se oprostila od njega.

- Iznenada nas je napustio Damjan Diklić (40), glumac, poliglota, svetski putnik, poznavalac i ljubitelj opere i klasične muzike, kreativno biće, dobar i veran drug. Damjan je igrao mnoštvo uloga na francuskom i srpskom jeziku, tečno je govorio makedonski. Uspeh je, između ostalog, ostvario i u ulogama u predstavi "Joue dans Complicités" koju je, pune četiri godine, igrao u Belgiji i Francuskoj i na turnejama u Italiji i Srbiji, kao i u predstavi "Beogradska trilogija" Teatra levo u Beogradu - poručila je Biljana, pa dodala: 

-Damjan je bio duhovit i nežan, pametan i svojeglav, samostalan, avanturista, umetnik posebne vrste. NJegovim preranim odlaskom izgubili smo iskrenog, hrabrog čoveka, koga nećemo zaboraviti. Tugujemo danas svi uz Anu, Backa i Janu, uz celu porodicu u Francuskoj, Srbiji i Makedoniji, uz njegove prijatelje i poštovaoce, kao ljudi koji smo imali sreću da nam Daki dotakne život. Vidimo se, lepi druže naš - napisala je ona na svom Fejbuku.

 

Iznenada nas je napustio Damjan Diklić (40), glumac, poliglota, svetski putnik, poznavalac i ljubitelj opere i klasične...

Posted by Biljana Keller on Wednesday, April 21, 2021

 

 

Mnoge je ova vest veoma pogodila, a komentari ispod Biljanine objave ispunjeni su tugom i setom zbog odlaska Diklića.

Uzrok smrti još uvek je poznat.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading