NAKON PODIZANJA OPTUŽNICE PROTIV MIKE ALEKSIĆA, OGLASILA SE MILENA RADULOVIĆ! Glumica je poslala jasnu poruku svom silovatelju!

Autor: Republika.rs

Zabava

21.04.2021

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Miroslava Mike Aleksića. Ovim povodom oglasila se glumica Milena Radulović po čijim optužbama je i pokrenut istražni postupak.

Foto: youtube.com/NOVA S
Milena Radulović

Glumica Milena Radulović oglasila se nakon ove odluke Tužilaštva i rekla svoje mišljenje o ovoj odluci koju je cela javnost čekala: 

- S obzirom na broj prijava i broj devojaka koje su se javile, spremne da svedoče o svojim iskustvima s Miroslavom Aleksićem, podizanje optužnice za mene je potpuno očekivano - kaže Milena Radulović za "Blic.rs

Ona ističe da je od prvog dana kada je izašla javno i kada su druge devojke progovorile, bila svesna da rade pravu stvar.

- Nisam mislila o eventualnim posledicama, o pretnjama, pritiscima. Nisam se plašila, bila sam svesna onoga što radimo, jer govorimo istinu - navodi ona.

Inače, kako je saopšteno iz Tužilaštva njemu su na teret stavljena izvršenja dva krivična dela silovanja, dva krivična dela silovanja, jedno produženo krivično delo nedozvoljenih polnih radnji i četiri krivična dela dela nedozvoljenih polnih radnji, na štetu sedam oštećenih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading