(FOTO) BRUTALNO PRETUKAO TAKSISTU ZBOG NJE: Ovo je najveća ljubav Petra Strugara, KRIO JE OD SVIH!

Autor:

Zabava

21.04.2021

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno otkriveno kako izgleda Petrova najveća ljubav!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Petar Strugar

Glumac Petar Strugar je prošle godine bio u žiži interesovanja zbog emotivne veze sa pevačicom Milicom Todorović, koja se posle nekoliko meseci završila neslavno, iako su mnogi mislili da će biti i venčanja.

Petru to ne bi bio prvi brak, da je uopšte došlo do toga, jer je pre Milice bio u bračnoj zajednici sa koleginicom Ivanom Nikolić.

Venčali su se u decembru 2013. godine u prisustvu najbližih u Zemunu, a u junu naredne godine dobili su sina Zarija. Ipak, nakon nešto više od godinu dana odlučili su da stave tačku na brak, a ostali su u dobrim odnosima zbog naslednika, o kojem oboje brinu.

Iz perioda njihovog braka ostao je upamćen Petrov fizički sukob sa taksistom, pri čemu su obojica izneli potpuno različite priče. Dok je Strugar prvobitno ispričao kako je napadnut jer je nakratko zaustavio saobraćaj dok se njegova supruga parkirala, taksista je tvrdio da je glumac nasrnuo na njega jer mu je trubio da se pomeri.

 

 

Petar i Ivana su ostali dobri, a glumac je u jednom intervjuu izjavio da je sa Ivanom "u boljim odnosima nego kada su bili u braku", te da oboje smatraju da je veoma važno da podjednako budu uključeni u vaspitavanje sina.

Poznato je da je Petar veliki zaljubljenik u konje i da obožava da jaše, a i njegova bivša supruga takođe voli ove plemenite životinje.

 

 

Na njenom Instagramu, baš kao i na Petrovom, često možemo videti fotografije na kojima uživa u jahanju, kao i da je tu ljubav prenela i na sina koji joj se nekada pridruži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading