JEZDIĆ POBESNEO KADA SU GA PITALI O LEČIĆU: Jeste vi bili tamo, jesam ja bio tamo?!

Autor: Republika

Zabava

08.04.2021

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Nenad Jezdić oštro je reagovao na pitanje o situaciji u kojoj se našao Branislava Lečića, kojeg je koleginica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić, Tanjug/Tara Radovanović
Nenad Jezdić se naljutio zbog pitanja da prokomentariše aferu u kojoj se našao Branislav Lečić

Posle Danijele, Lečića je za napastvovanje optužila i Merima Isaković. Mnoge javne ličnosti, pre svega glumi i glumice su iznosile prethodnih dana i nedelja svoj stav po ovom pitanju, ali Nenadu Jezdiću je zasmetalo kada je bio upitan da kaže nešto o celoj situaciji.

- Pređite na sledeće pitanje! Je l’ sam ja bio tamo, je l’ ste vi bili tamo? Možda možete vi meni da kažete nešto više o tome. Ili vi mislite da ja znam nešto što vi ne znate - rekao je glumac ljutito.

On je rekao da svako treba da radi svoj posao i da se izbori za istinu.

- Svakome želim da izgura svoju istinu, svakome želim da se izbori za svoju istinu i neka svako radi svoj posao, kako mi je rekao jedan mudar čovek. Da pustimo ljude sve da odboluju svoje boli - rekao je Jezdić, a prenosi Mondo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading