MERIMA, HVALA ŠTO SI ODRŽALA REČ: Danijela se zahvalila koleginici što je otkrila da je BRANISLAV LEČIĆ SILOVAO I NJU!

Autor:

Zabava

08.04.2021

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Merima Isaković, nekadašnja glumica koja sada živi u Australiji i radi kao klinički psiholog, progovorila je posle 43 godine o napadu koji je doživela i otkrila ime svog silovatelja.

RepublikaFoto: youtube.com
Glimica ga optužila za silovanje... Lečić i njegova druga žrtva Merima

Merima je otkrila da je sa 18 godina bila silovana od strane Branislava Lečića koji je tada imao 22 godine. A nakon njene ispovesti, Danijela Štajnfeld se oglasila i zahvalila joj se:

- Hvala Merima, što si održala reč. Javila se još jedna žrtva navodeći istog počinioca. Zločin koji se dogodio pre 40 godina - napisala je Danijela.

RepublikaFoto: printscreen
Danijela zahvalna Merimi

Podsetimo Merima je u 21. godini doživela tešku nesreću nakon koje je ostala nepokretna, a u 35. je napiustila tadašnju Jugoslaviju i preselila se u Australiju. Poznata je po ulozi u filmu "Ljubav i bes", "Jovana Lukina" i "Neka druga žena.

Ona je u svomposlednjem intervjuu otkrila detalje silovanja koje je doživela:

- Bilo mi je 18 godina. Ugurao me je u stan: "Ne pokušavaj da vrištiš, niko te neće čuti", oborio me je na pod. Osećala sam kako me lomi, boli svaka koščica. Samo ne ovako. Molim te, Bože! - ispričala je Merima.

- Osećam taj zadah, miris truleži. Zastrašujući pogled. Prazan i crn. Oči bez duše. "Znaš li ti ko sam ja? Treba da ti je čast da te želim". Stravičan bol, uvija se kao neka zmija. Svlači mi haljinu, pokušava da mi razmakne noge. Kao da me kleštima lomi... Ako uspe, umreću noćas... Mili Bože, ne ovako, samo ne ovako. Sve što se dalje dešava, je kao igra smrti. Strah koji vrišti u meni, dok se on sladi mojom nemoći. Osećam potrebu da danas kažem istinu i molim narod da ovo pažljivo pročita - prisećala se Isakovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
LJUBICA

08.04.2021 10:08

Ovom ludilu nema kraja. Pa Lecic je u to vreme imao 22 godine i bio niko i nista kao i glumica - psiholog ili sta je vec. Pa sto ga onda ne prijavi? I to joj bese malo i jos mrtvog Dragana Nikolica navede za post svedoka za silovanje.

Nebojša

08.04.2021 13:19

@LJUBICA - Treba da se borimo protiv nasilja u našem društvu. Da sutra ne nastrada Vaše ili moje dete. Šta li mogu tek njegove učenice ispričati?

Željko

08.04.2021 12:04

Hvala Danijeli i Merimi. Borimo se za bolje društvo bez nasilnika i silovatelja.

Ema

08.04.2021 12:38

Šta li su jadne učenice doživljavale.