POTRESNO: Bjelogrlić planirao posebnu ulogu u "Senkama" za kuma Mandu!

Autor:

Zabava

21.11.2017

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reditelj trenutno najpopularnije serije kod nas "Senke nad Balkanom", Dragan Bjelogrlić, namenio je bio jednu od uloga u seriji svom kumu, pokojnom Miloradu Mandiću Mandi. Smatrao je da baš tu ulogu niko drugi ne može da iznese, te je odlučio da je skroz izbaci iz secanrija.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dragan Bjelogrlić

Manda je jedan od prvih glumaca koji je pre tri godine dobio ulogu a, kako tvrdi izvor, poslednji razgovor između njega i Bjele bio je o seriji "Senke na Balkanom".

- Bjelogrlić ga je pre izvođenja poslednje predstave 15. juna 2016. pozvao i skoro pola sata su razgovarali o "Senkama". Čekao ga je u kafani da dođe nakon pretpremijere da zajedno rade na scenariju. Manda se radovao što će raditi zajedno i dao je hiljadu predloga. Trebalo je da tumači lik policijskog inspektora na tajnom zadatku - kaže izvor blizak Bjelogrliću.

 

 

Drugari iz studentskih dana:

Bjelogrlić je s Mandom studirao na Fakultetu dramskih umetnosti, u klasi profesora Vlade Jevtovića, a kasnije mu je Manda krstio decu.

- Bjela je odlučio da lik potpuno izbaci iz serije. Smatrao je da niko to ne bi mogao to da iznese kao njegov kum. Deo Mandine uloge i replika preuzeo je Miša Samolov, koji inspektora Taneta u poslednjoj epizodi vadi iz neprilika s mafijom. To je potpuno nova uloga - objašnjava izvor.

Druga glavna uloga inspektora Stanka Pletikosića bila je namenjena Milošu Bikoviću, koji nije mogao da je tumači zbog obaveza u Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading