IZGUBILA BITKU SA KARCINOMOM: Tragična sudbina prelepe glumice čiji je život prerano okončan!

Autor:

Zabava

21.03.2021

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična sudbina Marine Nemet!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Tragična sudbina Marine Nemet!

Popularni film “Ljubavni život Budimira Trajkovića” mnogi obožavaju, a prelepu plavokosu Mirjanu u koju je Budimir bio ludo zaljubljen, igrala je glumica Marina Nemet.

Marina je tada imala samo 17 godina i svi su joj predviđali sjajnu karijeru. Kako je i sama svojevremeno priznala, kada je dobila taj scenario u ruke, mislila je da će gluma biti samo prolazna avantura. Ipak, sudbina je htela da na tom pozivu ostane do kraja života.

Zbog njenog talenta i lepote angažovali su je na mnogim projektima, a onda se u jednom trenutku život nemilosrdno poigrao sa njom.

Foto: youtube.com/printscreen

Naime, sredinom 2010. godine je slučajno, na rutinskom pregledu, saznala da boluje od zloćudnog tumora. Lekari nisu imali dobre prognoze, ali je ubrzo usledila operacija i borba za život. Kroz sve ovo Marina je prolazila u tajnosti, ne želeći da se o njenoj bolesti preterano priča.

Ipak, vest o glumičinoj bolesti pročula se kada su lekari njenoj porodici saopštili da je Nemetova legla u bolničku postelju. Karcinom dojke prouzrokovao je jake glavobolje, što je za rezultat imalo slabost, mučnine i jake bljeskove ispred očiju. Tada se lekarima javila za pomoć.

Nakon što je napustila bolnicu, njene koleginice iz pozorišta odigrale su predstavu “Tartuffe” i sav novac od prodaje karata dale su joj za lečenje. Ona je došla na predstavu kako bi se zahvalila koleginicama za taj čin i to je ujedno i bilo njeno poslednje pojavljivanje u javnosti. Bitku sa karcinomom izgubila je u 50. godini života, 11. decembra 2010. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading