VUK KOSTIĆ KAO LEGIJA, KARANOVIĆKA KAO MIRA: Ovo su glumci u novoj seriji o porodici Slobodana Miloševića!

Autor:

Zabava

19.03.2021

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija o poslednjim danima pre hapšenja Slobodana Miloševića, nekadašnjeg predsednika Jugoslavije uskoro će biti emitovana, a glumačka podela je veoma zanimljiva.

Svi glumci su obavezani na tajnost, ali su sada isplivali detalji o seriji, kao i neke fotografije.

Mini TV serija „Porodica“, prati poslednja dva dana uoči hapšenja Slobodana Miloševića. Glavne uloge u seriji igraće Mirjane Karanović koja tumači lik Mire Marković i Boris Isaković koji će otelotvoriti Slobodana Miloševića. 

Foto: Promo foto
Mirjana Karanović igra Miru Milošević, a Vuk Kostić Milorada Ulemeka Legiju...

U ulozi Zorana Đinđića našao se Uliks Fehmiu, Vojislava Koštunicu igra Svetozar Cvetković, dok Čedomira Jovanovića tumači Milan Marić. U seriji se, između ostalih, pojavljuje i Katarina Žutić kao Slavica Đukić Dejanović.

RepublikaFoto: Promo foto
Serija otkriva poslednje dane pred Slobinog hapšenja....

Bojan Vuletić, reditelj i pisac scenarija, kaže da su delovi snimljeni po istinitim činjenica, a neki po fikciji.

- Normalno je da autori imaju određenu kreativnu slobodu ne bi li postigli dramski efekat. Deo istraživačkog rada je bio sigurno najduži i najobimniji, jer je podrazumevao čitanje, gledanje i preslušavanje materijala dostupnog javnosti. Taj materijal je moguće pronaći svuda - kaže Vuletić.

RepublikaFoto: Promo foto
Uliks Fehmiu kao Zoran Đinđić...

- Ne znam zašto bih se plašio bilo čije reakcije. Da sam razmišljao na taj način, sigurno nikada ne bih počeo da radim na ovom projektu i ne bih dobio podršku producenata, kao i svih kreativnih saradnika. Ova serija nije nastala da bi se nečije mišljenje o tom događaju menjalo ili potvrđivalo, već da mladi ljudi koji nisu bili svedoci tog vremena steknu određenu sliku- odgovorio je reditelj na pitanje da li se plaši reakcije javnosti.

RepublikaFoto: Promo foto
Tijana Marković u ulozi Marije Milošević...

- Serija se snimala skoro dva meseca tokom prethodne godine i bila je potpuno zatvorena za javnost. Svi glumci i autori morali su da potpišu ugovor o tajnosti, koji je podrazumevao da o seriji neće govoriti pre njenog emitovanja - kaže izvor Blica, i dodaje da su se šminkeri i kostimografi potrudili da svaki lik izgleda verodostojno.

 

Ovaj projekat tokom pet epizoda gledaocima će pružiti priliku da vide šta se dešavalo u vili „Mir“ na Dedinju gde su članovi porodice Milošević poslednji put bili zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading