AU, KAKAV BLAM! Aleksandar od Jugoslavije u pikapu, velika greška u pompezno najavljivanoj seriji (VIDEO)

Autor: Republika

Zabava

13.03.2021

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci su juče imali priliku da pogledaju novo delo čuvenog reditelja Zdravka Šotre, prvu epizodu serije "Aleksandar od Jugoslavije", a prvo što su primetili je greška.

Foto: Printscreen/twitter/suzadj
Kakav propust, Aleksandar od Jugoslavije u pikapu

Tako se u jednoj sceni, serije koja ubuhvata period 20-ih i početak 30-ih godina prošlog veka, kroz prozor vidi kako prolazi moderno pikap vozilo!

Neverovatno je da je tako banalana greška promakla autorima ove serije u koju je uloženo mnogo novca i koja je okupila neke od najznačajnih domaćih glumaca. 

Razočarani gledaoci na društvenim mrežama komentarišu ovaj propust i duhovito se pitaju zašto je Aleksandar od Jugoslavije u Beograd došao na konju kad je mogao da se doveze u pikapu.

 

Inače, ova istorijska drama govori o životu, vladavini i istorijskoj ulozi Aleksandra I Karađorđevića.

Radnja serije, nastale po romanu Vuka Draškovića, obuhvata period od stvaranja Kraljevine SHS 1918. godine, koja je 1929. postala Kraljevina Jugoslavija, do 1934. godine i ubistva Aleksandra u Marselju. Kralja tumači Ljubomir Bulajić, kraljicu Mariju Tamara Aleksić, a glumačku ekipu čine i Irfan Mensur, Petar Strugar, Branislav Lečić, Žarko Laušević, Voja Brajović, Nikola Kojo, Anica Dobra i mnogi drugi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading