RUŽICA SOKIĆ I OLIVERA MARKOVIĆ SU 1991. GODINE NALETELE NA ŠON KONERIJA: Bio je to pravi ženski STAMPEDO

Autor:

Zabava

08.03.2021

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fejsbuk stranica “Gromade filmske” objavila je fotografiju jednog neverovatnog susreta koji se desio na londonskom aerodromu “Hitrou”.

RepublikaFoto: facebook/FilmskeGromade
Susret glumačkih legendi

Na fotografiji vidimo veličine srpske filmske scene – Ružicu Sokić i Oliveru Marković, kako uzimaju autogram od proslavljenog glumca Šona Konerija.


Kako se navodi u opisu fotografije, do ovog susreta je došlo 1991. godine, kada su glumice učestvovale na Pozorišnom festivalu u Edinburgu sa predstavom “Ženski orkestar”.

Srele smo Džemsa Bonda na aerodromu Hitrou! Pravi ženski “stampedo” uputio se kao popularnoj muškarčini Šonu Koneriju. Niko nije primetio da je s njim i njegova druga supruga, Francuskinja, slikarka. Nije ni čudo – dama ne izgleda nimalo kao njegove partnerke iz filmova, vremešna je i, zaista, mnogo ružna! Uzalud se probijala i cičala: “Ja sam njegova žena, ja sam njegova žena” – pisalo je svojevremeno u tekstu M. Radoševića za “TV reviju”.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading