BOJIM SE ZAPLAKAĆU: Petar Božović javno predložio Borisa Komnenića za nagradu "Dobričin prsten"!

Autor:

Zabava

07.03.2021

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istaknuti glumac Petar Božović ovogodišnji je 33. dobitnik nagrade "Dobričin prsten", a tim povodom je jutros bio u Jutarnjem programu na "Prvoj" televiziji, ali njegovu sreću je ipak narušila tužna vest o smrti kolege Borisa Komnenića.

RepublikaFoto: prntscreen/ Prva.rs
Plašio se da ne zaplače... Petar Božović govorio o Borisu Komneniću

- Da jutros sam, eto čuo... Ako nije on, ne znam ko je zabavljao ovaj narod. Oduvek sam mislio o njemu kao o izvanrednom i sjajnom glumcu, drugo kao o izvanrednom čoveku koji je duhovitošću plenio. Oduvek sam ga smamtrao našim Žerar Filipom (Francuski glumac popularan od 1944. do 1959 godine). Drago mi je što smo ono malo vremena provedeno, proveli kao bliski prijatleji. Ne usuđujem se glasno da govorim, bojim se zaplakaću - rekao je Božović uživo.

RepublikaFoto: youtube.com/Izbliza-Produkcija Kadar
Kolege su ga beskrajno cenile... Komnenić

Božović je govorio na temu svojih uloga, i ovom prilikom voditeljka ga je pitala koja mu je omiljena i u kojoj se osećao najbolje:

- Odgovoriću mentalitetom lika kog igram trenutno u seriji, lika Puriše Perovića. Gde se on najbolje oseća, on se najbolje oseća:"Svuđe" - nasmejao je Petar voditeljku.

RepublikaFoto: prntscreen/ Prva.rs
Dobitnik nagrade "Dobričin prsten"... Petar Božović

A s obzirom na to da je njega za ovu nagradu predložila Ljiljana Dragutinović on je otkrio koga bi on nagradio "Dobričinim prstenom":

- Ja bih predložio njega, ali on je sada umro. Dobro, može mu se posthumno dodeliti, ali to nije isto. Govorili su mi:"On je jedino vama dozvoljavao da ga zovete "Guza"- rekao je Božović i zaćutao, bilo je jasno da bi on nagradio Borisa Komnenića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading