ZAŠTO BALAŠEVIĆ NE POČIVA U ALEJI VELIKANA!? Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević dao objašnjenje

Autor: Republika

Zabava

25.02.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je objasnio zašto Đorđe Balašević nije sahranjen u Aleji velikana, iako su mnogi, koji su bili manja imena od njega, tamo dobili mesto.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ, S. Aćimović
Miloš Vučević i Đorđe Balašević

- Đorđe Balašević je sahranjen tamo gde je porodica izrazila želju da počiva. Groblje u Novom Sadu, da se razumemo, i nema Aleju velikana poput Beograda. Bilo je slučajeva da su neki ljudi koji su zadužili grad dobijali neka bolja mesta, ali porodica Đorđa Balaševića to nije htela niti tražili. Sahranjen je tamo gde su oni rekli, ispoštovali smo njihovu želju, i mislim da je to najbolje - rekao je Vučević.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JaPaja

26.02.2021 04:49

I da postoji Aleja velikana u Novom sadu mislim da mu tamo nebi bilo mesto. Ipak je ta Aleja srpska a on je govorio da govori iskvarenom verzijom hrvatskog jezika tzv. srpskim jezikom. Živeo je tzv, Srbiji, koju kad god mu se prilika ukazala , iskoristio za sprdačinu i ismevanje.