STAND UP SHOW NEŠE BRIDŽISA: "Šifra F40.01" u Velikoj sali Kombank dvorane 12. marta

Autor:

Zabava

18.02.2021

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nekoliko nastupa u kultnom prostoru Kombank Dvorane u okviru Stand up večeri domaćih, ali i stand up komičara iz regiona, Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis nastupiće samostalno u Velikoj sali Kombank Dvorane 12. marta u 19h.

Foto: Promo
Neša Bridžis

Bridžis će u okviru nastupa ŠIFRA F40.01 pokazati zašto važi za jednog od najpopularnijih stand up komičara u Srbiji, te se smatra i jednim od utemeljivača domaće stand up scene. U skladu sa epidemiološkim merama, nastup će biti održan pred maksimalnim brojem od 500 ljudi.

Predstava "šifra F:40.01" je "mini autobiografija prolaska raznoraznih stanja koja ograničavaju svakoga od nas".Takođe, kroz predstavu će Bridžis slikovitim glumačkim sentencama prikazati  svoje suočavanje  sa strahovima koji parališu čoveka i metode koje se primenjuju da bi se strah pobedio.


Neša će publiku povesti na to putavanje iz svojih ličnih iskustava, bez predrasuda, a kako kaže uoči nastupa, veruje da će publika sa  njegove predstave otići prepuna utisaka i sa potpuno novim pogledom na svet. "Zašto se predstava zove ŠIFRA F 40.01 -  publika će morati i lično da se uveri, a siguran sam da će se mnogi pronaći u njoj", napominje Bridžis.

Nenad Danilović rođen je u Beogradu, na Čuburi, 19. aprila 1980. Komedijom se bavi, kako sam kaže, još od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo 2010. godine. Proslavio se pesmom Ej, Riki Martine. Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima preko 7  sati teksta sa kojim neizmenično nastupa. Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je preko 3000  profesionalnih nastupa.

U okviru svojih nastupa obišao je celu Srbiju i Evropu, a pored straha od letenja, publika je imala priliku da ga vidi i u Australiji. Ljubitelji stand up komedije iz regiona jako dobro znaju Nešu Bridžisa, bio je gost na velikom broju festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori... Pored prestižnih festivala bio je učesnik Treće sezone poznatog šou programa Tvoje lice zvuči poznato, kada je osvojio treće mesto.

Karte su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading