MILŠA rame uz rame sa OVOM SVETSKOM ZVEZDOM!

Autor: Republika.rs

Zabava

08.02.2021

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka čast!

RepublikaFoto: Promo foto
Milica Milša

Glumica Milica Milša, osim Ade Kanački, koju tumači u popularnoj seriji „Igra sudbine“,  priprema se i za jednu novu filmsku ulogu.

 U tom filmu će igrati zajedno sa dve velike svetske zvezde. Ovo neće biti prvi put da se Milica nađe na snimanju sa legendarnim Majklom Medsenom, jer je sa njim već igrala u filmu „As pik – loša sudbina“ crnogorskog reditelja Draška Đurovića, piše Objektiv.

Osim Medsena, sa kojim će ponovo stati u isti kadar, naša glumica će imati priliku da radi na istom projektu i sa još jednom čuvenom svetskom zvezdom starije generacije.

Foto: Promo foto

Da, to je Mariza Berenson, svetska diva sa kojom ću igrati u filmu „Zaliv“ reditelja Draška Đurovića. On i Goran Gocić su pisali scenario, to će biti jedna kostimirana, lepa i uzbudljiva filmska priča. Mariza će igrati jednu od uloga, a ja treba da tumačim lik kockarke, lažne italijanske grofice. Film će se snimati u Maroku i Boki Kotorskoj, veoma se radujem tom projektu. Snimanje je već trebalo da počne, ali situacija sa pandemijom je malo odložila početak snimanja – kaže Milša za pomenuti portal.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading