Frano Lasić o odlasku Mire Furlan: Trebalo je tek sada da uživa u životu!

Autor:

Zabava

22.01.2021

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga u svetu glumišta zbog odlaska Mire Furlan

RepublikaFoto: Printscreen
Frano Lasić

Glumac i pevač Frano Lasić uključio se jutros u program K1 televizije povodom tužne vesti o smrti njegove koleginice Mire Furlan.

- Mnogo me je pogodila vest o Mirinoj smrti, šokirao sam se. Viđali smo se i družili u Dubrovniku. Suvišno je govoriti o svim izvrsnim ulogama koje je imala i o tome koliki je trag ostavila. Tužan sam, jer imam utisak da bi tek sada trebalo da uživa u životu - kazao je Lasić u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

Kako je rekao, mnogi su je optuživali i osuđivali, iz političkih razloga.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Mira Furlan

- Bila je hrabra i nije dozvolila da je blate i da na nju bacaju kamenje. Ona je digla svoj glas i ostala je tome dosledna do poslednjeg dana. Sa suprugom je otišla u Ameriku i tamo pronašla mir i ostvarila značajne uloge, a onda nam se ponovo, na radost mnogih, vratila. Znate, najlakše je biti ravnodušan, jer to ne boli, a ona je bila hrabra - rekao je glumac o pokojnoj koleginici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading