(HOT FOTO) MIRA FURLAN U TROJCI: Ove vrele se*si scene šokirale su celu bivšu Jugoslaviju!

Autor:

Zabava

22.01.2021

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša Juga u šoku!

Foto: youtube.com/printscreen

Mira Furlan važila je za se*s simbol Jugoslavije i filmovi u kojima je ona glumila gledali su se bez treptanja. Jedan od tih filmova jeste i "Lepota poroka". Posle čuvene scene "Da me vidi moja mila majka" ništa nije bilo isto, a tu se pojavila i slavna glumica.

To je bio prvi put da se u jednom našem filmu pojavljuje jedan muškarac koji vodi ljubav sa dve žene u moru, a Petar Božović je jednom prilikom za "Lepotu poroka" rekao:

Foto: youtube.com/printscreen

- To je tek začetak onoga što će sada biti, svi ovi tajkuni, sponzoruše - od morala u kome se nije smelo otkopčati dugme do golih žena koje samo pokazuju svoje genitalije. A u suštini svega stoje žena i čovek koji, gledajući sve te stvari, odolevaju svim iskušenjima - istakao je Božović jednom prilikom i dodao:

 

- Lepota je velika opasnost. Kroz celokupnu istoriju čovečanstva, ona jeste prokleta. U nekim narodima su grebali lica lepih žena da ne bi bile seme razdora - zaključio je glumac.

Legendarna jugoslovenska glumica Mira Furlan umrla je u 65. godini, objavljeno je na njenom zvaničnom Tviter nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MiSmo

22.01.2021 10:14

Da li je moguce da objavite ovako nesto, a zena je danas preminula? Sram vas bilo, jadni mali ljudi