Katarina Žutić oglasila se povodom slučaja Mike Aleksića: Ovo je MONSTRUOZNO, hvala devojkama što su progovorile!

Autor: Republika.rs

Zabava

20.01.2021

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekla je sve što joj je na duši.

RepublikaFoto: ST/Đ.KOJADINOVIĆ
Katarina Žutić

Glumica Katarina Kaja Žutić govorila je o zlostavljanju koje je učitelj glume Miroslava Mike Aleksića, prema bojnim svedočenjima,  vršio nad učenicama koje su pohađale njegovu školu.

Katarina Žutić dala je  podršku mladim glumicama Mileni Radulović i Ivi Ilinčić, koje su u javnost iznele bolne detalje o tome kako ih je Mika Aleksić polno uznemiravao.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Miroslav Mika Aleksić

"Monstruozno je, stojim uz sve devojke i mlade žene koje su smogle snage da izađu iz mračnog tunela, sigurna sam da im nije bilo lako. Oni su svi tako oduševljeno slušali njega, kao nekog svog gurua. Meni lično, koja sam dete glumaca, i odrasla sam u glumačkoj porodici, meni je taj autoritet bio upitan, a on je pravio jednu mistifikaciju, i ta mistifikacija je očigledno bila savršen poligon za manipulisanje. Kad ste me pozvali i rekli da ćemo razgovarati o ovome, ja sam to jedva čekala, da ovo nekako pregrmim. Jako je ružno to što se desilo, ne jednoj, nego mnoštvu devojaka, to su osetljive godine puberteta. To su deca, ali u telu zrelih ljudi", rekla je Katarina, pa dodala:

 

Ja to zamišljam kao izazak iz nekog tunela u kom su se batrgale, čuvati tu svoju istinu godinama. To je malo je reći skandalozno, pogotovo zato što je on radio decenijama, generacije i generacije je vodio, čitav život je maltene proveo u tom poslu, on je sad mator čovek, žao mi je što se to nije desilo ranije, što nije ranije otkriveno- rekla je glumica.

Glumica je navela da smatra da će ovo što se dogodilo probuditi roditelje.

-Htela da se upišem u tu školu kao mala, ali sam zbog toga odustala. To mi je nezdravo bilo i tada, kao detetu, a kamoli sada. Trauma je mnogo veća kada neko koga smatrate većim ocem od vašeg oca uradi tako gnusnu stvar. Hvala devojkama što su progovorile- završila je Katarina Žutić u jutarnjem programu televizije "Prva".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading