SRBIJA BRUJI O SILOVANJU MLADE GLUMICE, A ONI I DALJE ĆUTE! Momci, šta čekate, OGLASITE SE!

Autor: Republika

Zabava

19.01.2021

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zašto?!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Glumci se nisu oglasili o slučaju koji trese Srbiju

Glumica Milena Radulović i sve devojke i devojčice koje je silovao čuveni učitelj glume Mika Aleksić dobile su podršku celokupne Srbije, ali i ljudi iz sveta filma koji su im pružili bezrezervnu podršku putem društvenih mreža, međutim, uočljivo je da se javno nije oglasio nijedan poznati glumac koji je prošao kroz školu Mike Aleksića.

Napominjemo, da je Aleksić glumu učio najveća i najpoznatija imena srpskog glumišta, kao što su Nikola Kojo, Nikola Đuričko, Vuk Kostić, Viktor Savić...

Da li su oni samo oprezni u iznošenju svojih stavova pre nego što se okonča postupak protiv Aleksića ili su nepovoverljivi prema iskazima svojih mladih koleginica, za sada se ne zna, pošto se nijedan još javno ne oglašava.

 

 

 

Podsećamo, "Republika" je juče iz policijskih izvora saznala, da Mika Aleksić nije seksualno zlostavljao samo devojčice.

U istrazi se, naime, došlo do saznanja da je ovaj reditelj zlotvor silovao i jednog od najpoznatijih i najomiljenijih srpskih glumaca (ime poznato redakciji).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Adem

19.01.2021 11:57

Momci nemaju hrabrosti. Boje se da će ih zvati pederima.

Odgovori 10 0
Edit

19.01.2021 12:02

Ne "targetirajte" ljude,nisu oni sudije!