NAKON SKANDALA prvi put se oglasila majka Milene Radulović: EVO ŠTA JE PORUČILA MONSTRUMU MIKI ALEKSIĆU KOJI JOJ JE SILOVAO ĆERKU!

Autor:

Zabava

18.01.2021

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Radulović je imala 17 godina kada je silovana, a prvi put nakon njenih reči oglasila se njena majka Aleksandra.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Milena sa Majkom

Majka glumice Milene Radulović, Aleksandra Radulović, se prvi put oglasila u javnosti povodom slučaja u kojoj je njena ćerka žrtva seksualnog predatora reditelja i vlasnika glumačke škole Mike Aleksića.

- Ćerku bih podržala i podržavam uvek i na svaki način, ali istražni postupak tek predstoji, i u tom periodu nećemo davati nikakve izjave. Hvala vam na podršci u svakom slučaju - rekla je Milenina majka za Republiku.

Podsetimo, Miroslav Mika Aleksić (68), čuveni učitelj škole glume je uhapšen zbog sumnje da je godinama silovao ili seksualno uznemiravao pet devojaka.

"Sumnja se da je on u vremenskom periodu 2012-2020. u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne. Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd", navodi se u ranijem saopštenju MUP. Aleksića su, pored glumice Milene Radulović, prijavile i I. I., I. V. i M. Đ.

Takođe, da podsetimo, Milena Radulović je detaljno navela kroz koji pakao je prošla.

- Imala sam 17 godina kada me je silovao, u novembru 2012. Sve je pažljivo isplanirao. Govorio mi je da je to radio iz pedagoških razloga. Vodio je računa da se seksualno zlostavljanje dogodi u toku časa, u sobi pored one u kojoj su bili učenici. Koristio je situaciju što smo bile u šoku. Posle svega što sam preživela, prošla sam kroz različite faze. Pojavio se ogroman osećaj krivice. I kako da sve ispričam roditeljima?! Njegova manipulacija i ide ka tome da vam usadi ogroman osećaj odgovornosti, saučesništva, krivice. Zato sam odlučila da više ne ćutim. Ovo je stvar koja mora da se dovode do kraja - rekla je Milena Radulović.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
brane

19.01.2021 00:11

Ova kvazi-glumica je za lečenje. Da te neko ''siluje'' 8 godina ALO BRE, a da ti živiš sa tim i ne prijaviš to ?! Pa to je dno dna ! Najpre nepoštovanje sebe i svojih roditelja, činom ćutanja, ako je ovo svedočenje istinito. Neko te ''siluje'', a ti u kontinuitetu 8 godina odlaziš dželatu na ponovni masakr. Devojka nije normalna definitivno !

Odgovori 1 11
Srđan

19.01.2021 18:02

@brane - Možda i nije normalna posle silovanja.

Dušan

19.01.2021 18:28

Neke žene posle silovanja polude ili izvrše saoubistvo.