NEKA DECA SU MORALA UDARCIMA DA SE ŠTITE OD AGRESIJE MIKE ALEKSIĆA! Sin čuvenog srpskog glumca ga udario u cevanicu! MUKA!

Autor: Republika

Zabava

18.01.2021

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je glumica Milena Radulović javno istupila sa tvrdnjama da ju je, dok je još bila maloletna, silovao čuveni nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić, mnoge poznate ličnosti su joj javno pružile podršku.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Mika Aleksić

Glumac Branislav Lečić otkrio je da su njegov sin Ivan i ćerka Ana bili u školi Mike Aleksića, ali su se posle godinu dana ispisali jer im se nije svideo njegov metod rada.

- Očigledno da je vršena manipulacija, seksualna ucena i to dovodi do činjenice da je iz svog ponašanja baštinio poziciju kojom je mogao da vrši pritisak na mlade devojke i devojčice. Ja sam svoju decu upisao jer je bio na dobrom glasu i bilo je korisno da im skrene pažnju sa igrica, u nešto što je jako korisno da se čita, uče tekstovi i oslobađa od straha. Iz iskustva glumca sam to želeo - rekao je Lečić i nastavio:

RepublikaFoto: Tanjug/TARA RADOVANOVIC
Branislav Lečić

- Njih dvoje su bili tamo godinu dana, smetalo im je što viče, što se dere, pa su se na kraju ispisali - ispričao je Lečić u jutarnjem programu na Prvoj televiziji, pa dodao da se dogodio i incident, za koji je kasnije saznao, između vlasnika škole glume i njegovog sina Ivana.

 

 

- Desio se incident. Moj sin je stegao pesnice na času, od naboja i besa je udario nogom Miku u cevanicu. On nikada nije bio agresivan i ja sam poslušao svoju decu i rešio da iz škole koja ih muči, ispišem. Osetili su agresiju, jer mi nikada u kući nismo koristili taj metod.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading