POZNATI GLUMCI GODINAMA ŠTITILI SILOVATELJA! Šokantne tvrdnje srpskog dramaturga: Sukobio sam se sa njim pre 20 godina ZBOG NJEGOVIH PORIVA!

Autor:

Zabava

18.01.2021

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne tvrdnje!

RepublikaFoto: printscreen
Miroslav Mika Aleksić

Nakon što je kao bomba odjeknula vest kada je glumica Milena Radulović je prijavila policiji učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje, oglasio se i dramaturg Ivan Lalić.

Lalić je u svom obraćanju na društvenoj mreži Fejsbuk istakao da je Aleksić vršio psihičku torturu nad ženskim delom asambla pozorišta "Duško Radović, zbog čega umalo nije došlo do fizičkog sukoba između njih dvojice.

On se prisetio kako je svojevremeno kao predsednik Udrženja dramskih umetnika predvodio smenu Miroslava Mike Antića koji je tada bio upravnik pozorišta "Duško Radović".

 

 

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

- Drugari, svi smo u šoku. Ja ceo dan ne mogu da dođem sebi od muke i besa. Ipak, da malo trezvenije sagledamo stvar na kraju dana. 1. Tokom vremena niko nije mogao da pretpostavi da će psiho da se usudi i da seksualno zlostavlja decu. 2. Lično sam se sukobio sa Mikom na ivici fizičkog incidenta pre 20 godina upravo oko njegovih psihičkih tortura ženskog dela ansambla “Duško Radović” pred mnogobrojnim svedocima. Svedoci su bili vama dobro poznati glumci koji su ranije završili njegovu školu i koje je Mika doveo u svoju odbranu. 3. Ti glumci sada moraju da progovore. Oni su mu dali kredibilitet, njihova imena su bila mamac roditeljima da njihova deca mogu postati uspešna poput njih. Oni su najbitnije deo priče. Oni moraju da progovore. Nisam čuo još nikoga od njih da se oglasio. Verujem da su i oni u šoku, ali ja ih molim da učine taj napor i progovore - naveo je dramaturg Ivan Lalić na svom Fejsbuk profilu.

Foto: printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading