NAŠ JE POSAO DA ZLOČINCE STAVIMO IZA REŠETAKA! Predsednica UO Filmskog centra Jelena Trivan pružila podrušku Mileni Radulović!

Autor:

Zabava

17.01.2021

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada glumica Milena Radulović sinoć je Miku Aleksića prijavila policiji zajedno sa još dve devojke.

RepublikaFoto: wikimedia.org/MORS
Jelena Trivan

Sinoć je kao bomba odjeknula vest da je uhapšen reditelj Mika Aleksić zbog silovanja glumice Milene Radulović i još devojaka koje su pohađale njegovu školu glume.

Predsednica UO Filmskog centra Srbije Jelena Trivan izrazila podršku glumici Mileni Radulović i izrazila nadu da će i druge žene koje trpe zlostavljanje poći njenim putem, kao i da će Danijela Stajnfeld pobediti strah i otkriti ime zločinca koji ju je zlostavljao u ime onih glumica koje mozda danas to isto preživljavaju. 

Foto: instagram.com/mileena_radulovic

Tekst potpisa

Hrabra devočičice, za sve licemere što se pitaju " zašto tek sad " ne objašnjavaj svoju bol nego hrabrost što OD SADA neka druga devojčica neće doživeti pakao kroz koji si prošla. Nije to jedino mesto i jedini čovek koji je godinama zaštićen, naš je posao da uh sve stavimo iza rešetaka. Uz tebe smo,  napisala je Jelena Trivan. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading