Nakon što je Mika Aleksić SILOVAO, sudbina je MIlenu spojila sa njegovom SUPRUGOM!

Autor:

Zabava

17.01.2021

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada glumica, nakon čije prijave je priveden čuveni scenarista, diplomirala je kod profesorke Biljane Mašić 2017. godine

RepublikaFoto: youtube.com/NOVA S
Milena Radulović

Glumica Milena Radulović (26), koja je optužila reditelja Miroslava Miku Aleksića da ju je silovao dok je maloletna pohađala njegovu školu glume, studirala je u klasi njegove supruge Biljane Mašić na Fakultetu dramskih umetnosti, prenosi Objektiv. 

Mlada glumica, nakon čije prijave je priveden čuveni scenarista, diplomirala je kod profesorke Mašić 2017. kao najbolja u generaciji, sa prosekom 9,46.

Ona je takođe ispričala da nije jedina Aleksićeva žrtva, već da je on imao istu šemu seksualnog zlostavljanja za druge devojke kojima je predavao, a koje su ga takođe prijavile policiji.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Mika Aleksić

Kroz Aleksićevu cenjenu školu glume prošlo je hiljade dece, a tu su stasala neka od najvećih imena našeg glumišta. Neki od njih su Nikola Kojo, Viktor Savić, Boris Milivojević, Vuk Kostić, Mirka Vasiljević, Marija Bergam, Nikola Đuričko, Mirjana Joković, Nada Macanković…

U ovu školu deca se upisuju od pete ili šeste godine, a najkasnije sa 13 godina. Milena Radulović je deo grupe postala sa 11 godina, a u grupama je bilo od 25 do 30 polaznika.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kuku

17.01.2021 11:19

Sudbina je odvela? Pa on je godinu dana spremao da ide kod njega na klasu, to vam nije sumnjivo u njenoj prici ,,repetitivnog silovanja". Spremao je covek da ide kod njegove zene na klasu, to joj je odgovaralo, nije imala problem ni da studira tamo kod nje, a prebogata porodica, mogla je bilo gde drugde... Istraga pa presuda, ili se lozite na vesanje ko seljaci Rimskog carstva? Ne cinite uslugu zrtvama bilo da su zaista bile silovane devojke, bilo da je nevin covek optuzen. To vi ne znate, niko od nas dok sve izjave, dokaze, istrage, svedoke ne cujemo.

Željko

17.01.2021 14:47

Niko nije kriv dok se ne dokaže na sudu. Ili da ga odmah streljamo?