MILENA je imala hrabrosti, da li će i Danijela Štajnfeld da se pridruži BORBI PROTIV SILOVATELJA!

Autor: Republika.rs

Zabava

16.01.2021

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klupko se odmotava.

RepublikaFoto: instagram.com/youtube
Milena i Danijela

Glumica Milena Radulović otvoreno je progovorila o silovanju koje je proživljavala od strane režisera i učitelja glumce Mirislava Mike Aleksića.

On je nakon njene prijave policiji, večeras i uhapšen. Njena koleginica Danijela Štajnfeld prošle godine takođe je javno govorila o silovanju, ali ime zlostavljača tada nije želela da otkrije.

 

-Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - kaže Milena Radulović za Blic.rs

Milena je progovorila o svemu kroz šta je prošla dok nije smogla snage da prijavi silovatelja.

Ipak, tokom prošle godine njena koleginica Danijela Štajnfel takođe je kroz dokumentarac javnog govorila da je silovana od strane režisera. Ona ni u jednom trenutku nije želela da kaže ime ovog predatora.

-To što se izgubi kada pretrpite seksualno zlostavljanje ostaje unutra. Te rane su nevidljive, ali su aktivne. Zbog njih izgubite veru u sebe i u druge. Nepoverenje je jedna od najvećih boli zato što, ako smo mi verovali našem društvu, našoj školi, našim roditeljima, mestu zaposlenja, da svi oni garantuju da smo u bezbednoj okolini, a baš tu vam se desi nešto najnebezbednije, onda se mozak pita: „Ako je to istina, gde sam ja još bezbedna?“ Pitate se ko sve može da zloupotrebi vaše poverenje, da ugrozi vašu sigurnost, s kim uopšte smete da budete bliski. Kod većine nas koji smo preživeli seksualno zlostavljanje je razoreno poverenje i zbog toga je podrška okoline presudna – da se nađe put i objasni žrtvi da je na sigurnom, da joj se kaže: „Na sigurnom si, možeš nam verovati.“ - govorila je Danijela za domaće medije

Da li će sada, sledeći primer svoje hrabre koleginice i ona progovoriti i pridružiti se žrtvama u borbi za istinu i pravdu?

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading