BESPLATNOM PROJEKCIJOM FILMA "STELA" SA HRISTINOM POPOVIĆ U GLAVNOJ ULOZI SUTRA U KOMBANK DVORANI POČINJE TRADICIONALNI 16. KIDS FEST

Autor:

Zabava

15.12.2020

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Festival se uz sve epidemiološke mere i uz smanjen broj publike održava od 16. do 27. decembra i u bioskopu Kombank Dvorana, kao i na online platformi MOJ OFF

Foto: Promo fotoBesplatnom projekcijom filma "Stela" reditelja Stojana Vujičića sutra, u  sredu, 16. decembra u 15h u Kombank Dvorani počinje ovogodišnji dečiji filmski festival KIDS FEST. Otvaranju festivala prisustvovaće glumica Hristina Popović, koja je glavni protagonista ostvarenja Stela.

Festival počinje uz sve epidemiološke mere, a osim u bioskopu, filmske projekcije biće dostupne i na online platformi MOJ OFF.

Film "Stela" , po rečima reditelja Vujičića,  je priča ispričana kroz težak i kompleksan odnos jedanaestogodišnjeg Nikole i njegove okoline.
Foto: Promo foto

Nakon očajničkog pokušaja da probudi pažnju svojih roditelja, 11 -godišnji dečak Nikola beži od kuće. Stela, pas šarplaninac, je jedina koja može da nađe put do njegovog srca i vrati mu veru u život.

"Stela je film o istini, jednoj, jedinstvenoj i nepromenljivoj kategoriji. Ovo je film o svim onim stvarima koje olako zaboravljamo, a koje nam mogu ukazati da smo vredni ljudi," rekao je reditelj Vujičić dodajući "Ukoliko bih sve mogao da stavim u jednu rečenicu – STELA je film o nadi koju bi trebalo imati. Imam potrebu da ispričam priču o nadi kakvu sam iskusio i doživeo u svom životu."
 

RepublikaFoto: Promo foto

Prepoznat od strane brojnih međunarodnih filmskih festivala po vizuelnom stilu i radu, ali i temama vezanim za porodične vrednosti i decu, ovaj put prema kazivanju reditelja Vujičića, iskazan je možda jedan od najvećih konflikta našeg modernog vremena - međusobno neprihvatanje i nerazumevanje, posebno u porodičnim odnosima.


U ostalim ulogama našli su se Toni Mihajlovski, Dejan Lilić, Petar Manić, Simeon Moni Damevski.

16. KIDS FEST trajaće punih dvanaest dana od 16. do 27. decembra, u bioskopima širom Srbije i u  Online bioskopu MOJ OFF. Više informacija o programu biće naknadno objavljene na sajtu www.kids-fest.com."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading