PREMINULA MU JE NA RUKAMA: Slavica je bila Mustafina najveća ljubav, a i ona je izgubila bitku sa zloćudnom bolešću!

Autor: 24sata.hr, Republika.rs

Zabava

22.11.2020

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borili su se zajedno.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Mustafa Nadarević

Mustafa Nadarević u svom životu imao je nekoliko bitaka, a najteža mu je bilo 2012. godine kada je preminula ljubav njegovog života, supruga Slavica Radović.

Ona se borila s rakom dojke deset godina, a on je s njom bio do zadnjeg trenutka, umrla mu je na rukama.

Mustafa je Slavicu upoznao u zrelim godinama, kada je iza sebe imao dva braka i troje dece. U Slavici je našao srodnu dušu, a iako je o privatnom životu rijetko govorio, nju bi uvijek spomenuo i stalno isticao da ga je Slavica oplemenila.

 

Zajedno su proveli dva decenije, a venčali su se tek nekoliko meseci pre njene smrti, na intimnoj ceremoniji, jer su uvek svoj privatni život držali podalje od očiju javnosti. Odlučili su se na taj svečani čin kada su već oboje slutili da se bliži njihov fizički rastanak, kad je već bilo jasno da je ta hrabra žena, koja je nekoliko puta bila pobjednica u borbi sa zloćudnom bolešću, izgubila bitku sa zloćudnom bolešću, piše 24sata.hr

Venčanje su obavili na dan njenog rođendana.U borbi protiv teške bolesti iskušali su sve konvencionalne, ali i alternativne metode lečenja, ali na kraju ništa nije pomoglo.

Musatafa Nadarević, poznati bosanski glumac, preminuo je danas nakon duge borbe sa teškom bolešću u 77. godini.  Nadarević se od početka godine borio sa rakom pluća, a od nedavno i sa virusom kovid-19.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading