POZNATI SRPSKI MUZIČAR PROGOVORIO O BORBI PROTIV ZAVISNOSTI: Izvinjavam se svima, moraću da se povučem neko vreme....medicina ne pomaže, samo ti daju lekove!

Autor: Republika.rs

Zabava

03.11.2020

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi ga podržali.

RepublikaFoto: youtube.com/EYESBURN

Muzičar Nemanja Kojić poznatiji kao Kojot, godinama je u kandžama poroka. Kako je sam sada i javno priznao, moraće na neko vreme da se povuče sa scene kako bi uspeo da se iščupa iz ovog zla.

Kojot je godinama stvarao vrhunsku muziku i simbol je rege zvuka na ovim prostorima, ipak tokom karijere koketirao je sa nekoliko muzičkih žanrova i stekao veliku popularnost. Bez obzira na to, popularni muzičar imao je nekoliko javnih ispada zbog borbe sa zavisnosti koja ga muči dosta dugo. Iako je pokušavao da se dovede u red, očigledno, prema sopstvenom priznanju, to nije uspeo.

 

 

 

Nemanja je na svojoj Fejsbuk strani početkom meseca objavio svoju prvu ispovesti o tome u kakvoj se situaciji trenutno nalazi:

-Izvinjavam se svim ljudima zbog svoja 3 propala koncerta, na jednom nisam uopšte nastupio...na drugom sam lupetao gluposti kojih se stidim...na trećem sam pao na bini...Nema opravdanja, jer ponavljam iste greške godinama...Medicina ne pomaže, samo ti daju lekove koji su isti K... kao alkohol....Moraću malo da se oprostim od bine i da dam sebi malo vremena i vere u boga. Volim vas i izvinite - poručio je fanovima.

Izvinjavam se svim ljudima zbog svoja 3 propala koncerta,na jednom nisam uopste nastupio...na drugom sam lupetao... Posted by Hornsman Coyote on Sunday, November 1, 2020

 

Fanovi su mu na ovoj društvenoj mreži pružili veliku podršku da istraje u svojoj nameri i da nastavi da stvara genijalnu muziku kao i do sada.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading