SRBIJU JE POTRESLA VEST O IZNENADNOJ SMRTI DEVOJČICE! Naš glumac je doživeo istu tragediju, koju nikad neće moći da preboli..

Autor: Kurir

Zabava

16.10.2020

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je Srbiju potresla vest o tome da je jednogodišnja devojčica preminula u snu u vrtiću u Zemunu.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Kako je saopšteno, u pitanju je SIDS ili Sindrom iznenadne smrti deteta, a u poslednje četiri godine u Srbiji je od ovoga preminulo još dvoje dece.

Pre tri godine je ista tragedija zadesila glumca Srđana Žiku Todorovića i njegovu suprugu Anu, kada je njihov trogodišnji sin Dejan preminuo u snu.

Ana i Srđan godinama su se borili za to da se ostvare u ulozi roditelja i kada su dobili Dejana bili su presrećni, a glumac je redovno isticao to da se njegov život u potpunosti promenio na čudan i lep način.

Dečakova majka, Ana, tada je ispričala da ništa nije slutilo na tragičan ishod.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

“Bio je običan dan, išli smo kod doktora jer je Dejan bio bolestan, pio je antibotike. Vodili smo ga na kontrolu, oko pet je legao da spava i dva i po sata kasnije pokušala sam da ga probudim. On ima svoj krevetac i kad mu priđem da ga probudim, odmah se nasmeje, oduševi se kad ugleda Žiku ili mene. Rekla sam mu: „Hajde, Deki, dosta si spavao.“ Uzela sam ga u naručje i videla da mu je usna poplavela. Uplašila sam se i vrisnula. Pozvala sam Žiku, pokušali smo da ga probudimo, ali uzalud”, ispričala je Ana tada za Kurir.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ

“Došli su doktori, ali nisu uspeli da mu pomognu. Rekli su nam da je i stariji čovek ne bi uspeli ništa da urade. Ne znam kako ćemo Žile i ja ovu bol da izdržimo. Našeg anđela nema više. Otišao je, napustio nas je tako tiho. Preteško je. On je bio ceo naš svet. Naš mali čupavko, milo dete… Ovo je pretežak dan u mom životu, toliko smo želeli da ga dobijemo. Posvetili smo mu život, sve je njemu bilo podređeno i ne mogu da prestanem da plačem, jer mog Dekija više nema. On nam je bio i noć i dan, i sreća i život! Sve što smo imali. Nikakva bolest, ništa tu nije bilo. Doktori kažu iznenadna smrt”, zaključila je neutešna majka za pomenuti medij.

Ona je tada dodala i da je Dejanova smrt za nju prava misterija jer su lekari rekli da se to dešava bebama, da zaspe i ne probude se, a njen sin je imao tri i po godine. Mališan je kremiran i položen pored svog dede, glumca Bore Todorovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading