"Dnevni red" na B92: Nova emisija od 12. oktobra, ponedeljkom u 20h!

Autor:

Zabava

12.10.2020

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dnevni red" je emisija koja će jednom nedeljno otvarati sve teme važne za Srbiju i njene građane.

Foto: Aleksandar Krstović
Dragan Karadžić

Na dnevnom redu će se naći najvažnija aktuelna politička zbivanja i goruća ekonomska pitanja, vezana kako za nezaobilaznu krizu izazvanu virusom Kovid 19, tako i za opšte teme koje su svakodnevno na dnevnom redu.

Posebna pažnja biće posvećena nezaobilaznim društvenim i kulturnim dešavanjima, koje ćemo pratiti iz nedelje u nedelju i praviti najbolji izbor za naše gledaoce.

U emisiji “Dnevni red” dajemo reč akterima događaja, političarima i predstavnicima različitih političkih struja, ekspertima iz društveno-ekonomskih oblasti, umetnicima i kulturnim radnicima kao i drugim stručnjacima različitih profila.

Foto: Aleksandar Krstović
Dragan Karadžić

"Dnevni red" se emituje ponedeljkom u 20h, autor i voditelj je Dragan Karadžić, glavni i odgovorni urednik B92 televizije. 

Večerašnji gosti su Vladimir Kecmanović, pisac, Nebojša Čović, bivši šef koorinacionog centra za Kosovo i Metohiju I Ratko Dmitrović, novinar.

Autor emisije će sa svojim gostim razgovarati na temu – "Kome smeta jaka Srbija?".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading