PORODIČNI VIKEND U KOMBANK DVORANI 03. i 04. OKTOBRA! "TROLOVI SVETSKA TURNEJA", "PINOKIO" SA ČUVENIM ROBERTOM BENINJIJEM U ULOZI ĐEPETA, PIKSAROVA ANIMACIJA "NAPRED", SUPERJUNAK SAM SAM I MNOGO ZABAVE U VELIKOJ DEČIJOJ VIKEND AVANTURI

Autor:

Zabava

30.09.2020

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NIŽE CENE KARATA, POKLONI ZA ČLANOVE PORODIČNOG KLUBA, KREATIVNE RADIONICE ZA NAJMLAĐE i POPUST OD 50 ODSTO NA ČLANARINU U DEČJEM ODELJENJU „NEVEN" BIBLIOTEKE GRADA BEOGRADA (I SPRAT)

Foto: Promo foto

Posle šest meseci pauze u radu bioskopa nastale usled pandemijske krize, klinci i klinceze će imati prilike da prvi put od ponovnog otvaranja bioskopskih sala, sa svojim roditeljima ili u društvu svoje "ekipe" uživaju u tradicionalnom Porodičnom vikendu od 12 do 18h pod sloganom FILMOVI I KNJIGE - SAVRŠEN SPOJ. 

Nove filmske avanture poput Trolovi svetska turneja, Pinokio, Napred, Superjunak Sam Sam, povešće mališane na uzbudljivu turneju kroz svet mašte i dogodovština uz nižu cenu karata, ali i besplatne kokice i Mali zabavnik koji će dobiti svi članovi Porodičnog kluba. 

Takođe, svi roditelji koji dovedu decu na kreativne radionice tokom Porodičnog vikenda od Kombank Dvorane će dobiti specijalan poklon- gratis limunadu uz svaku kupljenu kafu.

Kako je od skoro u Kombank Dvorani svoje mesto pronašlo i Dečije odeljenje "Neven "biblioteke Grada Beograda , svim posetiocima će tokom  Porodičnog vikenda biti omogućen popust od 50 odsto na članarinu, a deca će oba dana vikenda moći da uživaju u  kreativnim radionicama po sledećoj satnici:

12-13h PRIČE SA STEPENICA
Druženje sa Brankom Stevanovićem, dečjim piscem
Velike stepenice
 
13-14h DIGITALNE BAJKE
Interaktivna radionica pripovedanja uz korišćenje novih tehnologija
Gradska galerija Kombank Dvorane
 
14-15h KNJIŠKE IGRE
Radionice crtanja, bojenja i stvaranja
Foaje isred Sale 1
 

 U NASTAVKU POGLEDAJTE TREJLER ZA NAJNOVIJU ANIMACIJU TROLOVI SVETSKA TURNEJA 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading