INFLUENSERI OSVAJAJU TELEVIZIJU: Najpopularnija lica sa društvenih mreža od 3. oktobra na RED TV!

Autor: Promo, Republika

Zabava

26.09.2020

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su mladi, popularni, idoli tinejdžera, talentovani, zanimljivi, inovativni – oni su influenseri! I taman kad smo pomislili da ne mogu biti popularniji, influenseri su dobili priliku da sve ono što rade na društvenim mrežama koje su pokorili i zbog čega su popularni prenesu na televiziju.

RepublikaFoto: Promo
Red TV logo

U želji da se mladi vrate televiziji koju su zamenili društvenim mrežama, ali i da se trendi, novim i interesantnim sadržajem zadrži postojeća publika, nastala je RED TV: televizija koja su stvorili nosioci internet generacije. Glavni adut RED TV-a su upravo influenseri – instragameri, jutjuberi, tiktokeri zameniće svoje “prirodno stanište” – od 3. oktobra sele se sa dobro poznatih aplikacija na RED TV!

Za sve noćne ptice, RED TV donosi najkasniji jutarnji program u Srbiji: “Ustanak” koji počinje onda kada se ostali programi završavaju – u 10 časova! Kroz dvočasovni program vodiće vas najpopularniji tjuberi i instagrameri – Ruža Rupić, Sara Stanković, Cale, Anna Lazarević, Jenni Martin, Jana Dačović, Cone, Duxa, Super Cveta, Ado, Stefan Milošević Panda i Filip Đukić i komentarisati najzanimljivije, viralne objave na Internetu. Vaši omiljeni influenseri davaće vam i savete: od fitnesa, preko ishrane, mode, do toga kako postati jutjuber i kako se najbolje fotkati za Instagram. Nezaobilazni su i prilozi, kao i intervjui sa raznim poznatim, priznatim i interesntnim ljudima. Pošto na RED TV-u ništa nije obično, takav trend sledi i vremenska prognoza – u ovom slučaju “Vremenska dijagnoza” – zahvaljujući kojoj ćete se uvek obući u skladu sa vremenskim uslovima, ali i trendovima!

Tu smo da ispratimo i sva gradska dešavanja, koncerte, premijere, promocije – sve što treba da znate o novim filmovima, knjigama, albumima, novim gotivnim mestima u gradu i ljudima pokazaće vam Mila Stefanovska, Saška Veselinov i Ilija Božinović u emisiji  “WhatzUuuuup”!

Pored nezaobilaznih gejming emisija, RED TV podržava i sport – ali na nekonvencionalan način. Za sve vas kojima je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu, Đota Freestyle ima pravu emisiju za vas: “Đota Footmania”. Videćete razgovore sa poznatima, priloge sa terena, a Đota će vam pokazati ono u čemu je najbolji: akrobacije sa fudbalskom loptom koje su mu donele više od 1.000.000 sabskrajbera na Jutjubu. Ako više volite košarku, Tricky, najpoznatiji basketaš među tjuberima i član “Harlem Globetrottersa” izaziva zvezde na basket i nakon Jokića, uči i vas trikovima sa loptom u emisiji “1 na 1 sa Trikijem”.

Dobra muzika, aktuelni izvođači i mlade zvezde biće nešto po čemu će RED TV biti prepoznatljiva. Pored muzičkih noviteta koje ćemo vam svakodnevno predstavljati, očekuju vas i različite emisije. Sudar generacija, muzičkih ukusa i ličnih doživljaja muzike – ovako bismo opisali “Rep&Roll” koju vode zakleti roker Žika Todorović i mlada i svestrana Andrijana. Njih dvoje puštaće svoje omiljene muzičke spotove, a oko izbora će se ponekad i složiti. Kroz emisiju “Red Jam” Anđelina će vam nove, ali i već afirmisane zvezde, predstavti iz drugog ugla, kroz zanimljive razgovore, dok će oni uživo izvoditi neke od svojih, ali i tuđih numera. A za vas koji ste oduvek želeli da se bavite pevanjem imamo pravu emisiju: “Neki to vole od kuće” koja će biti posvećena upravo pevačima amaterima, onima koji pevaju pod tušem ili kod kuće i kače to na svoje društvene mreže.

Imamo vašu pažnju? Strava, jer je ovo samo deo emisija koje vas očekuju od 3. oktobra na Red TV-u! Gledamo se!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading