Amazon otkupio još dve sezone "Ubice moga oca"! Antonijević: Ovo je veliki uspeh svih nas

Autor: D. Stanković

Zabava

15.09.2020

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok gledaoci u regionu s nestrpljenjem očekuju petu sezonu kriminalističke serije "Ubice moga oca", čije snimanje je odloženo za jesen, Amazon je svoju platformu obogatio sa još dve sezone ove neverovatne serije.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Gaga Antonijević

Dobru vest Predrag Gaga Antonijević primio je u Los Anđelesu.

- Sada imamo tri sezone serije "Ubice moga oca" na Amazon prajmu. Zadovoljan sam, to je velika stvar da nastavak naše serije bude prikazan na Amazonu. To je divna vest za sve nas koji smo to radili i sjajno je da srpska serija bude na jednoj od najprestižnijih platformi. Ovom prilikom želim da zahvalim celoj ekipi koja je radila na projektu - rekao je scenarista i reditelj za naš list.

Peta sezona se uveliko priprema i snimanje se očekuje na jesen.

- Imamo fantastičan scenario. Veoma smo zadovoljni. Biće dosta i uzbuđenja i iznenađenja - zaljučio je Gaga Antonijević.

 

Podsetimo, radnja prve sezone serije odigrava se u Beogradu u sadašnjem vremenu. Aleksandar Jakovljević, koga tumači Vuk Kostić, mladi, ali već iskusni inspektor, dobija prvi veliki slučaj - rešavanje ubistva ćerke jedinice uglednog građevinskog preduzimača.

Već s prvim kadrovima veliki majstori svog zanata Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević nagovestili su da će "Ubice moga oca" pomeriti granice srpske kinematografije.

Prva sezona pre gotovo četiri godine zabeležila je neverovatnu gledanost. Svaku epizodu gledalo je gotovo dva miliona ljudi. Ovo je i prva serija koja je, na zahtev gledalaca, reprizirana samo dve nedelje od emitovanja poslednje epizode.

U projektu koji je pre četiri godine napravio pravi preokret u Srbiji, pored Vuka Kostića, igraju i Tihomir Stanić i Marko Janketić.

"Ubice" dobitnik najprestižnije nagrade

"Ubice moga oca" je ovenčana nagradom Zlatna arena i to za najbolju seriju, najbolju režiju i najboljeg glavnog glumca 2016. godine.
Nagrada Zlatna arena je najprestižnija nagrada koja se jednom godišnje dodeljuje za srpske serije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading