UHAPŠEN MLADIĆ KOJI JE PRETUKAO STRUGARA! Određeno mu policijsko zadržavanje!

Autor: Kurir

Zabava

11.09.2020

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radniku na salašu čiji je zakupac Petar Strugar Ivanu G. danas je po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 časova, saznaje Kurir pošto su povrede koje je naneo glumcu označene kao teške telesne povrede.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Petar Strugar

Kako Kurir saznaje, Strugar tek treba da ide na još jedan pregled kod lekara nakon čega će se znati da li mora na operaciju. Glumac ima povrede nosa i jagodične kosti, ali prema prvim saznanjima, navodno zasad nije potrebna hirurška intervencija.

Radnik je prethodno u izjavi brojnim medijima potvrdio da je nakon incidenta sa glumcem dao izjavu u policijskoj stanici.

- Tačno je da sam priveden, dao sam izjavu. Odmah nakon toga su me pustili. Uskoro idem ponovo, jer je u međuvremenu stigao lekarski izveštaj o njegovim povredama - rekao je Ivan za Blic.  Samo sam ga zakačio po nosu, dete od pet godina ne bih tako mogao da povredim - rekao je radnik. 

Petar Strugar je incident na svom salašu odmah prijavio policiji, a morao je da ide i kod lekara. 

- Krenuo sam kući iz konjičkog kluba koji držim. Zaustavio me je radnik salaša i kada sam se zaustavio, misleći da će nešto da mi kaže, čovek u vidno alkoholisanom stanju me je udario. Prijavio sam slučaj policiji i to je dalje u njihovoj nadležnosti - rekao je glumac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading