(FOTO) Evo kako danas izgleda glumica iz serije "Srećni ljudi": Ona je izgovorila kultnu rečenicu "Deco, ovo nije smešno"!

Autor: Republika

Zabava

29.08.2020

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija "Srećni ljudi" ne gubi na aktuelnosti, te tako gledaoci sa uživanjem gledaju nove epizode više od dve i po decenije kasnije, a jedan od likova koji svakako izaziva pažnju je i učiteljica malog Nece koju je tumačila Ljiljana Đurić.

RepublikaFoto: Printscreen
OVAKO DANAS IZGLEDA Ljiljana Đurić

Njena rečenica "Deco, ovo nije smešno" spada u red kultnih, a mnogi kritičari su Ljiljanu pohvalili zbog sjajnog prikaza stroge učiteljice čije fasade padaju kada je dodirnu životne priče njenih učenika.

Gostujući nedavno u jednoj emisiji, Đurićeva je iznenadila mnoge činjenicom koliko se malo promijenila u periodu od 27 godina.

- U Šapcu sam odigrala jednu od mojih nadražih uloga. Ova uloga nije važna jer sam ja dobila tri različite nagrade na tri različita festivala, ona je doživela debakl u Sarajevu, zbog privatnih svađa među glumcima. Ali tad sam ja odrasla - ispričala je glumica u emisiji "Naši ljudi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading