PUBLICI JE PREKO GLAVE JEFTINE ZABAVE

Autor:

Zabava

28.10.2017

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspeh serije Dragana Bjelogrlića "Senke nad Balkanom" očigledan je nakon prve epizode. Oboreni su rekordi gledanosti, društvene mreže gore od komentara, ali i telefoni glavnih glumaca. Marija Bergam i Miloš Timotijević bili su gosti Srpskog telegrafa na Sajmu medija i sa nama podelili deo svog iskustva i iščekivanja.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/CobraFilmOfficial
Senke nad Balkanom!
  •  Publika je oduševljena. Kakvi su vaši utisci?

Marija: U nedelju uveče, kada je počela epizoda, muž me je grdio: "Hoćeš li ti ostaviti taj telefon već jednom?" Stvarno, nisam mogla da ga ostavim jer su pisali prijatelji, kolege, zvali su me iz Kanade... Potpuno oduševljeni.

Miloš: Ne samo po porukama koje su meni stizale već i po društvenim mrežama, shvatio sam da je u toku nešto veliko.

  •  Šta je bio najveći izazov?

Marija: Dala sam svoj maksimum, dodirnula svoje granice. Osetila sam da postavljamo standard za sve što se ubuduće bude snimalo u Srbiji.

Miloš: Kada imate reditelja koji igra, vi želite da budete u toj vatri. Mislio sam, ako ovo bude makar kao "Montevideo", uspeli smo. A nadmašili smo. Publici je preko glave jeftine zabave i to više neće prolaziti.

  •  Priča je ta koja je najintrigantnija, najkompleksnija?

Marija: Apsolutno. Naša Danica Pajović je lepo rekla - ko je navikao da gleda serije gde je najveći problem hoće li se ona i za koga udati, neka ne pokušava sa "Senkama".

Miloš: Briga o detaljima. Ljudi nisu ni svesni koliko znači da manžetna u svakom kadru stoji identično, da frizura bude ista... Sjajna režija, fotografija i gluma. Bar sam ja glumio u serijama, pa znam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading