LAZINA SNAJKA U ŽIVOTU I U SERIJI: Teodora Ristovski glumi u porodičnoj komediji "Drim-Tim"!

Autor: Dragana STANKOVIĆ

Zabava

25.07.2020

03:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Zvezdari u Beogradu rađa se nova serija "Drim-tim", u kojoj će, pored Lazara Ristovskog i bardova našeg glumišta poput Mime Karadžića, Danice Ristovski, Tanje Šojić i drugih, ostvariti uloge i mnogi mladi glumci, među kojima je i Teodora Ristovski. Ona će izneti lik Lile, supruge najstarijeg od 11 Ikinih sinova Šekija. To praktično znači da će Teodora u filmu biti snajka Lazaru Ristovskom, što mu je i u privatnom životu. Ika sa Zvezdare ima 11 sinova i jednu snaju. O odnosu između snaje i svekra na setu i u privatnom životu Teodora naglašava da se njihov život u seriji i u privatnom životu zapravo i ne razlikuje.

RepublikaFoto: Promo foto
Teodora Ristovski

- Lazar Ristovski jeste stabilan čovek, glava kuće i stub porodice. Uvek ide korak unapred i brine o svima. Kako u seriji "Drim-tim" tako i u našem privatnom životu. Lazar je i kao svekar i kao kolega sjajan, topao i predivan čovek koji će za porodicu da učini sve - rekla je umetnica i poručila da bi volela da se svi vratimo vrednostima koje smo u brzini života počeli da podrazumevamo.

Glumica je potvrdila da "Drim-tim" nije još jedna fudbalska priča, kako je mnogi mediji predstavljaju, već ozbiljan projekat koji će odgovoriti na zadatak umetnosti, a to je da oplemeni, da se preispitamo, saživimo, a ne samo da trenutno uživamo u pukoj zabavi.

Lazar je i kao svekar i kao kolega sjajan, topao i predivan čovek koji će za porodicu da učini sve, kaže glumica

- Ova topla priča publiku će kroz komične situacije podsetiti na porodične topline, nežnosti, ljubavi, na sve što je svevremeno, i to će biti osveženje za našu kinematografiju. "Drim-tim" je porodična komedija koja je pandan starim srpskim serijama kakve dugo nisu snimane kod nas. Nikako nije ha-ha komedija, komedije radi - otkrila nam je Teodora.

RepublikaFoto: Promo foto
Na setu -Teodora Ristovski sa kolegama

Lilu će publika, prema svemu sudeći, zavoleti na keca jer je simpatična devojka koja do te mere voli supruga i njegovu braću fudbalere da je i najvatreniji navijač koji se baš nimalo ne razume u fudbal. O fenomenalnoj atmosferi na snimanju serije svedoči i anegdota gde su sve kolege zdušno navijale da Teodora dobaci loptu do gola.

- Zaista sam prvi put u životu šutnula loptu na veliki gol i bilo je dobro. Naporno radimo, ali i uživamo - nasmejala se glumica koja potiče iz muzičke porodice. Iako je završila klavir i solo pevanje, nikad se nije odvažila da negde nastupi, ali je to nadomestila igranjem na daskama našeg jedinog muzičkog teatra.

- Moj tata je violončelista, a deda je bio kontrabasista u simfonijskom orkestru. Moju ljubav prema muzičkoj umetnosti nadomestila sam u Pozorištu na Terazijama, gde sam igrala u mjuziklu "Briljantin", i davanjem glasova u Diznijevim crtanim filmovima, u kojima ima dosta songova - rekla je umetnica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading