Vremeplovom do starog Holivuda! Filmska poslastica za sve ljubitelje automobila i trka

Autor:

Zabava

21.07.2020

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka biografska akcija - drama iz 2019. godine u originalu "Ford V Ferari", inače dobitnik dva Oskara 2020. godine, obeležila je prethodnu filmsku godinu, posebno pasioniranim "automobilistima", najpre čuvenim ulogama Meta Dejmona i Kristijana Bejla, ali i zanimljivom pričom o dva desidenta koji su zajedničkim snagama iznenadili stručnu javnost i obožavaoce automobilskih trka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
LE MAN 66: SLAVNA 24 SATA

Film "Le Man '66: Slavna 24 sata "beleži vezu između vizionarskog američkog dizajnera automobila Kerola Šelbija (Met dejmon ) i britanskog vozača Kena Majlsa (Kristijan Bejl ) koji su se udruženim snagama borili protiv korporativnog mešanja i njhovih ličnih demona kako bi, sredinom 60-ih godina, izgradili potpuno novi automobil kojim će izazvati dugogodišnjeg pobednika svetskog prvenstava Francuske u Le Manu -Ferarija.

Podsetimo, bioskop na otvorenom će od 23. jula početi da naplaćuje filmske projekcije, a dani rezervisani za film su četvrtak, petak, subota i nedelja.


Rezervacija karata vrši se preko sajta Kombank Dvorane www.kombankdvorana.rs

U NASTAVKU POGLEDAJTE TREJLER ZA FILM LE MAN 66: SLAVNA 24 SATA

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading