Olja Lević, junakinja serije "Igra sudbine": Mnogo mi znači podrška naših velikih glumica

Autor: D. S.

Zabava

17.07.2020

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladu glumicu Olju Lević sreli smo na promociji knjige "Grad bola" Metija Kamberija, gde je sa Stevanom Piale i Ammarom Mešićem, kolegama iz serije "Igra sudbine" pred mnogobrojnom publikom čitala potresne delove iz romana mladića koji je odrastao u romskom naselju nalik brazilskim favelama i koji je, ne znajući čak i da sriče slova, u 12. godini smešten u dom za decu bez roditeljskog staranja da bi sa nepunih 19 godina napisao roman, vođen motivom da sebi omogući studiranja, ali i da ukaže na probleme domske dece.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Olja Lević

Mladim glumcima je vidno teško pao zadatak, tako da je svako prisutan na promociji mogao da pomisli da im daleko lakše pada 12 sati snimanja od čitanja nekoliko stranica Metijevog romana.

- "Grad bola" je veoma teška životna priča, ali je veliko zadovoljstvo čitati delove Metijevog romana koji opisuju njegovo surovo odrastanje i biti na promociji tek punoletnog dečaka koji je uspeo da napiše tako kvalitetan roman - rekla je Olja Lević.

Govoreći o seriji, glumica je istakla da je njena uloga veoma zahtevna, da traži dosta rada, različite emotivne trenutke, situacije i okolnosti, ali da joj mnogo znači podrška naših iskusnih proslavljenih glumica.

- Svakodnevno radimo naporno, ali mnogo nam pomažu i mnogo smo naučili od velikih glumica, kao što su Milica Milša, Sandra Bugarski, Danica Ristovski... One su prvenstveno predivne osobe i divni ljudi, tako da možemo i u životnom i u glumačkom smislu da napredujemo. S obzirom na to da su drugačijeg senzibiliteta, svaka je svoju ulogu iznela na svoj način, tako da je zadovoljstvo sarađivati s njima i učiti od njih - naglasila je Olja Lević, govoreći i u ime svojih mladih kolega iz serije "Igra sudbine".
Levićka je otkrila i da joj popularnost prija i da je ne opterećuje jer joj je drago da nailazi na pozitivne reakcije od publike.

- Prva sezona ima 230 epizoda. Snimamo od prošlog novembra i planirano da se prva sezona završi do oktobra. S obzirom na to da nailazimo na pozitivne reakcije publike, to znači da se isplatio veliki rad i sav trud koji smo uložili - zadovoljno se nasmešila glumica koja za sada nema vremena da razmišlja o drugim projektima jer je na setu i do 12 sati na dan, ali joj je drago što se snima tako puno projekata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading