U produkciji "Telekoma Srbije" i "Zillion filma": Počinje snimanje humorističke serije "Drim tim"!

Autor: Dragana STANKOVIĆ

Zabava

27.06.2020

03:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimanje nove humorističke serije "Drim tim", priče inspirisane istinitim događajem, koja prati lik fudbalskog fanatika Ilije Ike Srdića i jedanaestorice sinova, počinje u ponedeljak, a autorski tim sa glumcem i producentom Lazarom Ristovskim na čelu najavio je pitku romantičnu komediju, koja će osvežiti televizijsku ponudu.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Lazar Ristovski

- Serija je nastala na osnovu nepotvrđene biografije zvezdarskog Maradone, čuvenog Ingeta. Nesrećan zbog neuspešne fudbalske karijere, naš lka s velikim žarom uči sinove da postanu vrhunski fudbaleri. Pored napretka tima Bulbuderac, ispod fudbalskih motiva krije se i romantična saga o nadama, željama i idealima običnih, jednostavnih ljudi. Vrednost ove priče je u malim ljudima, kojima se, ako iskreno veruju i daju sve od sebe, snovi ostvaruju - rekao je Ristovski i naglasio da je njegov lik pun optimizma i energije.

U planu je da se snimi 12 epizoda u produkciji "Telekoma Srbije" i "Zillion filma", a u režiji Dejana Zečevića, po scenariju Miloša Radovića.

- Pored toga što je ovo, pre svega, komedija, to je i prava ljudska priča, puna emocija nalik italijanskom neorealizmu, te zaista mislim da će se gledaoci u svakom od ovih likova na neki način prepoznati - rekao je reditelj i naglasio da je već nakon prve pročitane stranice scenarija prepoznao potencijal serije.

Miloš Radović je naglasio da je ideju za scenario dobio davno, dok je živeo na Zvezdari u blizini fudbalskog kluba Bulbuderac.

Ispod fudbalskih motiva krije se i romantična saga o nadama, željama i idealima običnih, jednostavnih ljudi.

- Kao mladić, upoznao sam bračni par koji je držao fudbalski klub. Svi su zajedno radili na ostvarenju svojih ideja i snova, zato i ova romantična komedija pokazuje da, ako u nešto zaista veruješ, možeš i da ostvariš - rekao je scenarista.

Autentično izolovano mesto u Zvezdarskoj šumi biće glavno poprište svih dešavanja u seriji koju producira "Telekom Srbija" i "Zillion film".

Likove ove komedije o malom klubu sa periferije Beograda u ambicioznom pohodu na vrh lestvice nacionalnog fudbala, pored Ristovskog, igraće Tatjana Šojić, Milutin Mima Karadžić, Jelisaveta Orašanin, Nenad Okanović, Bojan Dimitrijević, Moma Pićuric, Milan Kolak i Aleksandar Filimonović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading