Miloš Đurović o svojoj prvoj glavnoj ulozi u karijeri: Srećan sam jer je priča zaokružena!

Autor:

Zabava

24.06.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon godinu dana svakodnevnog rada cele ekipe koja broji nekoliko stotina članova, završio se najznačajniji Pinkov projekat "Crveni mesec".

Foto: ST/N. MANDIĆ
Miloš Đurović

Tokom šest meseci prikazivanja istorijski spektakl serija "Crveni mesec" osvojila je srca milionskog auditorijuma

Svi oni koji su bez daha pratili Sofiju Baumen, Nikolu Stanimirovića, njihove porodice, kraljevsku porodicu Karađorđević i ostale fiktivne i stvarne istorijske likove, dobili su završnicu u finalnoj epizodi "Crvenog meseca".

Pored Ivane Dudić, koja igra Sofiju Baumen, glumac koji je osvojio simpatije publike je njen partner u seriji i kolega sa klase Miloš Đurović, koji je tumačio srpskog oficira Nikolu Stanimirovića.

Snimanje serije je trajalo više od godinu dana, a o tome kako je raditi na tako zahtevnom i važnom projektu Đurović kaže da je bilo veoma naporno, ali lepo, intenzivno i uzbudljivo.

- Prirodno je bilo da smo se u jednom trenutku umorili, da smo se malo prezasitili. Tako da je taj period od dva meseca meni sigurno prijao da se odmorim i da snimanje završimo sveži i odmorni - rekao je glumac.

Brojne fan-stranice na društvenim mrežama, ali i visoka gledanost, dokaz su brojne publike koja je pratila seriju "Crveni mesec" tokom svih ovih meseci, te ne čudi što su bili tužni kada je emitovanje prekinuto pred sam kraj serije.

Foto: Aleksandar Nalbantjan
Miloš Đurović

- Imao sam kontakt sa publikom. Ljudima je nedovršena priča najviše nedostajala jer su konstantno bili uz nas, sve vreme su nas pratili, a nisu dobili kraj. Osim što su mi pisali na društvenim mrežama, prilazili su mi na ulici i uglavnom su me pitali kad će kraj. Drago mi je da su gledaoci mogli da se podsete svega što se dešavalo pre nego što su prikazane nove epizode i srećan sam što je priča zaokružena - kaže Đurović.

Miloš je na kraju sumirao i svoj angažman na ovom projektu.

- Pamtiću i lepe i tužne trenutke, svi smo prošli kroz njih, bilo je tu faza kada je ljudima bilo mnogo teško, ali i kada su se nekim članovima tima događale lepe stvari, biće tu i prinova u našoj ekipi, bićemo bogatiji za još jednog člana. Pamtiću lepo druženje, lepu atmosferu na snimanju, odličan odnos sa kolegama. Tokom ovog snimanja sam stekao neka poznanstva, za koja stvarno mislim da će trajati i to mi je najdraže. "Crveni mesec" predstavlja najvažniju stvar u mojoj karijeri, sigurno. Najveće iskustvo koje sam do sada imao u snimanju televizijske serije. Kada bih evocirao uspomene od maja prošle godine do sad, mislim da, kada bih seo i napisao koliko sam stvari naučio i koliko stvari sam kod sebe uočio, a koje će mi značiti u daljim projektima, ovo je sigurno jedno veliko, veliko iskustvo - objašnjava Miloš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading