Nova sezona emisije "Snaga oktana", na Hepi televiziji - PUNIM GASOM DO – GLEDALACA!

Autor:

Zabava

05.06.2020

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna emisija "Snaga oktana", u koju su se utrkivale poznate ličnosti da gostuju i podele sa narodom svoje muke šoferske, ponovo kreće na Hepi televiziji.

Foto: Promo foto

Dokazani tandem, dvojac Jelena Dimitrijević I Ivan Ivanov, zreliji, iskusniji vozači, neće se libiti da najvećom brzinom dovode goste, okušaju se u ekstremnim sportovima I ne poštede kritike sve koji krše pravila u saobraćaju.

-Ivan I ja smo zaljubljenici u automobilizam –kaže Jelena Dimitrijević. – Videćemo ko će imati hrabrosti za skok iz aviona. Ono što ovaj novi serijal razdvaja od dosadašnjih jeste da čemo organizovati I humanitarne turnire, kojima se svi rado odazivaju.

Ivan Ivanov dodaje:

-Biće više takmičarskog duha u emisiji.  Poznate ličnosti i ozbiljni vozači takmičiće se i na stazama, ali i u znanju u studiju što će ih svakako dovesti do raznih nezgodnih situacija.

Kad je ekipa počela da se okuplja, za nova snimanja, Ivanov kaže, osećao se kao da se vraća starom autu. Samo je on sada oldtajmer. Ima stari dobar dizajn, a stavljaju mu novi motor, farbaju ga i ojačavaju vešanje i rade razne prepravke. Ko zna, možda na kraju ispadne roudster, možda pikap trak, možda tenk?! Jedno je sigurno, biće vrlo primamljivo svima pred malim ekranima.

ODLUKE ZA VOLANOM

-Mogu slobodno da kažem da dok se vozim radim vise stvari: meditiram, maštam, igram, pevam – otkriva Jelena Dimitrijević.  –S koro sve kreativne ideje i veće svoje zovotne odluke donosim i zakljucujem dok vozim. 

Za razliku od kreativne Jelene, Ivanov ne razmišlja ni o čemu dok vozi, jer se koncentriše na put.

-Pustim muziku i uživam. Za mene je vožnja ritual i terapija. Volim da vozim sve što ima točkove. Voleo bih da imamo više staza i da se tamo nagazi gas umesto na ulicama. Italijani to rade. Imaju toliko staza, da umesto na pauzu za ručak idu tamo i voze svoje ljubimce, svoje makine – ističe Ivan.

Dok Jelena kaže da nikad nije bilo potrebe da menja gumu, Ivanov je u tome spretan. I, dok voditeljka, ženski, nabraja sjajne marke automobile – “porše”, “mercedes”, “lambordžini”, Ivan je zadovoljan svojom “alfom”. Oboje tvrde da ne greše u saobraćaju I  da nje plaćaju kazne!

-Za većinu su kola statusni simboli, ali za mene je to način života, stila, karaktera. Ljudi uglavnom biraju automobile koji bi se svideli drugima a ne njima – kaže Ivanov.

Foto: Promo foto

Jelena Dimitrijević, međutim, kaže dsa nikako automobile ne bi trebalo da bude statusni symbol, već da svako treba da poseduje bezbedan auto.

Posebna novost, jeste, da će ovaj voditeljski dvojac da putuje I preko okeana, u potrazi za brzim vozačima, koji bezbedno stižu na cilj.  Jedno za drugo, kažu da su sjajan tandem, pre svega prijatelji, a zatim I vrhunski saradnici I profesionalci. Šta tačno misle jedno o drugom kažu:

Jelena: Ivan je duhovit, hrabar i dosetljiv.

Ivan: Jelena je brza, brza brza…

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading