Egzit u martu 2018. pokreće novi festival na Jahorini

Autor: Tanjug

Zabava

16.10.2017

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je 2014. pokrenuo Sea Dance na Jazu, pa godinu posle i Revolution u Temišvaru, a od ove godine i Sea Star u Umagu, Egzit tim pokreće novi festival koji će biti održan od 15. do 18. marta iduće godine na olimpijskoj Jahorini, saopštili su danas organizatori.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Egzit od sledeće godine i na Jahorini

Program festivala biće koncipiran kao dnevni i noćni, po formuli 2+2, koja je korišćena i za izuzetno uspešni Sea Star festival u Istri.

Prvog dana festival će imati večernju žurku zagrevanja, da bi naredna dva bio otvoren u svom punom kapacitetu i danju i noću, dok je četvrti dan rezervisan za dnevnu završnu žurku. 


Muzički festivali u planinskim centrima su u velikom usponu širom sveta, a samo u Evropi je potražnja već premašila ponudu ovakvih događaja.

Egzit tim u saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina planira da novi festival u relativno kratkom roku pozicionira među najznačajnije zimske muzičke festivale na kontinentu.

Ovim je i Jahorina uvrštena među atraktivne destinacije u regionalnoj mreži festivala koje organizuje Egzit tim, čime se nastavlja povezivanje regiona kao osnova društvene misije Egzit festivala, ali i dalje pozicioniranje regiona jugoistočne Evrope kao jedne od najatraktivnijih destinacija za omladinski i festivalski turizam koji je u velikom usponu u svetskim okvirima. 


Baš kao što je Egzit 2001. godine bio prvo masovno okupljanje mladih u regionu posle sukoba iz devedesetih, tako i danas svi događaji u produkciji Egzit tima okupljaju ljude iz svih krajeva regiona, što posetiocima iz ostalih delova sveta daje veoma posebnu atmosferu, onu koju su pojedini svetski mediji nazvali "Egzit magijom".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading