Teodosić ponovo postaje otac: Jelisaveta Orašanin u drugom stanju!

Autor: Pink.rs

Zabava

14.05.2020

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Jelisaveta Orašanin i slavni košarkaš Miloš Teodosić dobiće još jednog naslednika.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin

Naime, Jelisaveta je ponovo u drugom stanju, a njihova mezimica Petra dobiće brata ili sestru

- Jelisaveta je ponovo trudna. Ona i Miloš su to želeli više od svega, a Petra će dobiti batu ili seku. Presrećni su zaista. Lepe vesti o prinovi su saznali tek nedavno, a za ovo zna samo uzak krug ljudi - otkrio je izvor blizak poznatom paru.

Inače, Jelisaveta je devojčicu Petru rodila u februaru prošle godine, a porodila se u Americi. Nakon prvog porođaja mlada glumica otvoreno je govorila o svojoj borbi da zatrudni.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Jelisaveta

- Više od svega želeli smo dete, ali zbog trombofilije, koja izaziva zgrušavanje krvi, to nije bilo izvodljivo. Srećom, medicina je napredovala, podvrgla sam se vantelesnoj oplodnji i prošla pravi mali hormonski rolerkoster, ali danas imamo Petru. Priča sa srećnim krajem, što je jedino važno. Mnoge žene suočavaju se sa istim problemom, ali je najvažnije ne gubiti nadu i biti uporan - ispričala je glumica za medije krajem prošle godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading