Igor Jurić izazvao pometnju na Tviteru: Marina Abramović promoviše pedofiliju!

Autor:

Zabava

21.04.2020

03:15

Novcem građana smo platili milione ženi koja ugrožava decu i budi svest pedofilima... Šta je važnije, jedno dete ili umetnički performans, pita osnivač Fondacije "Tijana Jurić"

Igor Jurić izazvao pometnju na Tviteru: Marina Abramović promoviše pedofiliju!

Tanjug/D. GOLL

Komentari (5)

Loading
zamajavanje

21.04.2020 07:42

A šta je bilo sa vašim bombastičnim najavama da znate neke političare, redovno prisutne u javnosti, koji su pedofili???? Da li ovim novim objavama hoćete da to zaboravimo i da zabašurite da ćete objaviti imena tih političara, pa ste se obrušili na nekog tamo, daleko, umetnicu, umetničko delo, nešto što je izvan dometa vašeg uma, bezopasno po ovu pojavu koja je strašna i nedopustiva i bezopasno-bezbedno za vas, jer pljunuti nekog umetnika je sasvim lako i poželjno, ali otkriti domaćeg političara- ne smete!

Odgovori 4 20
Ceka je boziji sud

21.04.2020 10:11

Gospodine Igor sasvim ste u pravu, ovu zenu nam je poslao satana a nasa zemlja ima mnogo takvih praznih mozgova kao ova vestica inace nebi mogla toliko da se eksponira i zagadjuje normalan nacin

Odgovori 22 3
Vlajko

21.04.2020 17:25

Covek bi sad i umetnost da cenzurise jer on kapira to tako banalno. Da li bi o njen performans u Veneciji sa kostima trebao da oznaci kao ljidozderstvo. Covek je naucen od stranih ngo kako da se promovise i uveca problem kojim se bavi njegova ngo da bi se sutra povecali fondovi za to a oni se okoristili

Odgovori 2 25
Nataša

22.04.2020 16:43

@Vlajko - Da, upravo to znači!!Ljudožerstvo ili kanibalizam!! Pogledaj filmove na Youtube "Fall of Cabal" i "Out of shadows" i sve će ti biti jasno!

Dejan

22.04.2020 07:02

Koga zanima ko je Marina A., ima na jutjubu dokumentarac koji to jasno pokazuje. Mora se malo potražiti. Ne izlazi odmah. Zove se "Out of Shadows". Govori o izopačenosti Holivuda. A ima segment i o njoj. Sa tim u vezi, zanima me otkud to da ova država odjednom njoj plaća i da ona dolazi... I otkuda nama tolika pederastija u zadnjih 20 godina, kao i gej premijerka voštana figura... Da li to sve pokazuje da nam neko spolja ordinira politiku u drzavi i time i živote?