Miodrag Radonjić uoči poslednje epizode "Južnog vetra" Važno da je finale puno prevarenih očekivanja!

Autor:

Zabava

18.04.2020

03:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koga od likova će još oduvati "Južni vetar", reditelja i scenariste Miloša Avramovića, sa neizvesnošću iščekuje publika kraj malih ekrana. Pored Petra Maraša (Miloš Biković), Marko Baća je sigurno obeležio prvu sezonu serije, pa fanovi veruju da će maestalnog Miodraga Radonjića bez dileme gledati i u nastavku budući da su autori najavili snimanje i drugog dela filma, kao i to da rade na scenariju za drugu sezonu serije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Miodrag Radonjić

Scene pucnjave su definitivno uzbudljive i inspirativne za snimanje. Jedna od najzahtevnijih je bila ona kada se desi veliki obračun sa bugarskom mafijom.

Glumac je ovih dana pronašao svoju oazu daleko od gradskog asfalta, a na početku ovog razgovora odmah odgovara hoće li publika biti iznenađenja velikim finalom, koje će se odigrati u nedelju.

- Nadam se da hoće, u serijama koje imaju i elemenata trilera, kao što ima i "Južni vetar", važno je da poslednja epizoda bude puna prevarenih očekivanja - navodi Radonjić, ne otkrivajući detalje.

Kakva će nam poruka ostati na kraju?

- To je uvek nekako individualna stvar svakog gledaoca. Jedna od poruka je da odluke koje donosimo utiču uzročno-posledično na naš život i donose nam kazne ili nagrade, u zavisnosti od istih.

Impresivan je spisak i ispaljenih metaka i broja statista. Koja scena je za vas bila najveći izazov?

- Scene pucnjave su definitivno uzbudljive i inspirativne za snimanje. Jedna od najzahtevnijih je bila u 13. epizodi, kada se desi veliki obračun sa bugarskom mafijom.

Baćine replike se prenose društvenim mrežama. Koja je vama omiljena?

- Postoji dosta i onih koje se ne prenose, a meni su ostale jako drage. Ali eto, od ovih aktuelnih sigurno neka oko Srpčića.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Miodrag Radonjić

Kako provodite ovo vreme ograničenog kretanja?

- Otišao sam na selo u samoizolaciju i za sada mi prija boravak u prirodi. Uvek ima nekog posla oko kuće i dvorišta, tako da dan brzo prođe.

Koju biste duhovitu opasku na temu korone izdvojili?

- Ne bih izdvajao duhovite opaske u ovom trenutku, mislim da je situacija vrlo ozbiljna, naročito za ugrožene grupe i za naše doktore i medicinske radnike. Izdvojio bih onu "ostani kod kuće".

Koji bi bio vaš recept da se održi mentalna higijena, ali i preko potrebna disciplina?

- Rad na sebi, čitanje, gledanje serija, filmova, edukativnih emisija, trening, kvalitetno provedeno vreme sa bližnjima.

Šta će vam ovog Vaskrsa najviše nedostajati?

- Veliki porodični skup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading