Treba te je*ati bejbzolkom u š*pak: Božo Vrećo objavio jezive poruke koje je dobio na Instagramu, evo za šta ga hejteri optužuju!

Autor: Kurir.rs

Zabava

02.04.2020

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivo!

Foto: instagram.com/ bozovreco
Božo Vrećo

Božo Vrećo koji od javnosti ne krije ništa i voli da deli na Instagramu svoje fotografije i razmišljanja, sada je mnoge šokirao. Naime, muzičar je dobio pretnje od jednog muškarca.

Svima je poznato da je Božo ekscentrični umetnik, koji oblači haljine i šminka se, a mnogi poštuju njegov rad. Ipak, naišao je na jedan problem zbog pretnji koje je dobijao, pa ih je podelio sa pratiocima.

Foto: instagram.com/printscreen
Stravične poruke Božu Vreći

- Mili moji, delim vam i ovo, moje jutro je započelo prijavom u policiji zbog pretnji smrću koje su mi došle. Sve je evidentirano i proces tek sledi. Sve je to atak samo na mene, na moju intimu, na moju umetnost, na moj odgoj, na moj intelekt, na moju slobodu, atak na čoveka koji nikad nikom ružno nije pomislio i neće, čak ni u ovom trenu. Ne mogu vam opisati taj osećaj kada vas neko kome ništa nažao niste učinili toliko vređa, poziva na linč i priželjkuje vašu smrt, pritom ono što me sigurno najviše pogodilo jeste grozno vređanje moje majke, pogledajte kakvim smo to monstrumima okruženi, pogledajte taj vokabular i primitivnost, zar može gore, podlije i gnusnije od ovog, u šta su se to ljudi pretvorili?! - napisao je Vrećo na svom Fejsbuk profilu, a fanovi su odmah stali u njegovu odbranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading