Ona je tvorac Nikolijinog hita: Milos Biković predstavio novu zvezdu serije "Južni vetar"!

Autor:

Zabava

23.03.2020

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim nezaboravnih epizoda, „Južni vetar“ donosi i prave muzičke hitove! Među njima je i pesma „Oluja“ koju izvodi Teya Dora, a potpisuje Bassivity Digital

RepublikaFoto: Promo
Južni vetar predstavio novu numeru

Zvezde serije „Južni vetar“ nisu samo popularni Maraš (Miloš Biković) i Baća (Miodrag Radonjić), već i pesme kojima se završava svaka od epizoda. Ovaj veliki filmski i TV projekat postao je karakterističan i po fantastičnom spoju sa izdavačkom kućom Bassivity Digital, koja je radila muziku i za istoimeni film iz 2018. godine.

Prošle nedelje Jutjub je zapalio Coby-jev hit „Devedesete“, a sinoćna epizoda završila se pesmom „Oluja“ koju izvodi sve popularnija Teya Dora.

Foto: Nikola Johhny Gavrilović
Teya Dora

Odmah po završetku desete epizode, oduševljenje pesmom „Oluja“  na svojim Instagram profilima među prvima su podelili glumci serije, ali i pevačica Jovana Nikolić koja je i sama bila deo „muzičke ekipe“ Južnog Vetra. Njena pesma „Pazi se“, naslovna numera serije, isto tako je nastala u saradnji sa Bassivity-jem, a interesantno je da muziku i tekst ove pesme potpisuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading